To je to što me zanima!

Maloljetnik prodavao drogu u Zadru: Našli marihuanu i vagu

Droga, vaga i ''drobilice'' su mu oduzeti, a prema maloljetniku se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama
Vidi originalni članak

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad maloljetnim 17-godišnjakom, a sumnjiče ga za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

- Kod njega je u subotu ujutro na širem zadarskom području pronađen jedan ''joint'' težine 1,4 grama. U sklopu daljnjeg kriminalističkog istraživanja, kod njega je pronađeno sveukupno 42,8 grama marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje i četiri metalne „drobilice“ - priopćila je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije i dodala da je također utvrđeno da je prethodno s osječkog područja naručio 560 grama marihuane, namijenjene za daljnju preprodaju na zadarskom području. Međutim, isporuka droge je spriječena u suradnji s policajcima iz PU osječko-baranjske županije, koji su navedenu drogu zaplijenili.

- Droga, vaga i ''drobilice'' su mu oduzeti, a prema maloljetniku se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, kao i Optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu - istaknula je Grbin.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • madshaman 03.09.2019.

    hahahahaha!!cuj droga,nasli momku malo veselog bilja(smilja)...

  • Linz 03.09.2019.

    A, šta zna dijete što je droga !!!

  • charles_bronson 03.09.2019.

    Da je imao i fiskalnu blagajnu, sve bi bilo po zakonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare