To je to što me zanima!

Dječak se penjao po vagonima: Spržila ga struja, kritično je...

Stradao je maloljetnik kojeg je stresla struja dok se kretao po teretnom vagonu, objavila je zagrebačka policija. Dijete je zadobilo teške ozljede, a liječnička pomoć mu je pružena u Klinici za dječje bolesti
Vidi originalni članak

U nedjelju, 18. lipnja oko 20 sati, u Novom Zagrebu, Sarajevska cesta, na ranžirnom kolodvoru Zagreb, stradao je maloljetnik kojeg je stresla struja dok se kretao po teretnom vagonu, objavila je zagrebačka policija. Dijete je zadobilo teške ozljede, a liječnička pomoć mu je pružena u Klinici za dječje bolesti.

Zasad nema dodatnih informacija o tome što je dijete radilo u vagonu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • ArnoldKovac 19.06.2017.

    @jože.k cemu bi roditelji bili krivi nije sigurno reko roditeljima da se ide prosetat po vagonima a oni rekli odi

  • eclipse 2016 19.06.2017.

    Možda bi u novom, i svim budućim kurikulumima iz tzv. STEM područja, u prvoj lekciji za 5. razred OŠ iz fizike, umjesto Newtonovih zakona, djecu trebalo naučiti da je na kablovima iznad vagona napon od 25000 V, da se stvara električni luk (nije nužno dotaknuti žicu pod naponom), i da će se relativno lako (unatoč zabrani) popeti na vagon, ali da nikad s njega neće sići živi ni zdravi.

  • Prki600 19.06.2017.

    Pa zar opet,draga gospodo roditelji zapitajte se što radite,osim što odgajate debile.Ovo više nije ni za žaliti.Ovo je čista krivica roditelja i odgoja.To je ono nemoj da padne,nemoj da se opeče.Ma ja sam mojima dao i da padnu i da se opeku i da se svašta,jer jednom kada im se u mozak zapiše da to boli više nikada neće dirati.Bolje poderana koljena i opečena ruka s 5g. nego lijes sa 15g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare