To je to što me zanima!

Maloljetnik u teretnjaku divljao po Čakovcu, uhvatila ga policija

Nakon što je prvi put udario u prometni znak, nastavio je dalje voziti. Potom je udario u dva automobila i napustio mjesto nesreće kao da se ništa nije dogodilo
Vidi originalni članak

Neobična prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 17 sati u Čakovcu na raskrižju državne ceste broj 3 i Kalničke ulice.

Maloljetnik se vozio teretnjakom varaždinskih registracija bez položenog vozačkog ispita te u kružnom toku nije držao vozilo na potrebnoj udaljenosti od ruba kolnika pa je udario u prometni znak i nastavio vožnju. Došavši do raskrižja Kalničke, Ulice Vladimira Nazora i Vukovarske, prilikom skretanja u Ulicu Vladimira Nazora prešao je djelomično na središnju prometnu traku namijenjenu za skretanje vozila. Odjednom je tu udario u automobil čakovečkih registracija kojim je iz suprotnog smjera vozio 60-godišnjak te u drugi auto, također čakovečkih registracija kojim je iz istog smjera naišao 36-godišnjak.

Maloljetni vozač teretnjaka ponovno je napustio mjesto nesreće te je na raskrižju ulica Otokara Keršovanija, Ante Starčevića i Stjepana Radića, prilikom izlaska iz kružnog toga, vozilom udario u prometni znak. No, tu ga je ipak zatekla policija koja će protiv maloljetnika podnijeti optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu. U teretnjaku se s njim nalazio i 32-godišnji putnik, no nitko od sudionika prometne nesreće nije ozlijeđen. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • plutarh 11.02.2018.

    kad bibsići ponoriju .....

  • najiram 10 07.02.2018.

    pa mislio da kamion može letjeti i to je uzrok svega što se dogodilo da je kamion poletio tog svega nebi bilo...lijepo bi on letio iznad svih no pitanje je kako bi sletio...oćito da loše sliječu jer stalno sliječu van kolnika....

  • 06.02.2018.

    GTA Čakovec

Komentiraj...
Vidi sve komentare