To je to što me zanima!

Maloljetnika silovali na zabavi, u bolnici je u kritičnom stanju

Petorica mladića starih od 17 do 20 godina prošle su nedjelje na kućnoj zabavi u Kentuckyju silovali 15-godišnjaka. Sve su snimili mobitelom. Istraga još traje
Vidi originalni članak

Tinejdžer iz Kentuckyja bori se za život nakon što su ga na jednoj zabavi silovala petorica mladića, piše The MirrorSilovanje 15-godišnjaka zabilježili su mobitelom no policija za sada ne zna je li video silovanja završio na internetu.  

Tyler Perry (19), Dayton Ross Jones (20), Samuel Miller (18) te još dvojica 17-godišnjaka optužena su za seksualni napad na maloljetnika te seksualno iskorištavanje. 

Mladići su dječaka napali prošle nedjelje na zabavi u Hopkinsvilleu, oko 75 kilometara od Nashvillea. 

Perry, Jones i Miller pušteni su da suđenje čekaju na slobodi uz jamčevinu od milijun dolara za svakog. Jones je također izbačen iz sveučilišnog golf tima dok istraga ne završi. 

 
Idi na 24sata

Komentari 128

  • varešak 24.10.2014.

    Današnj mladi su previše upuštani i previše prepušteni sami sebi da iz dosade i obijesti čine zlo-

  • Miočić Rtina 23.10.2014.

    Iz dana u dan sve više i više bolesno retardirane s..bane dice u ovom svitu. Je li to od pustih filmova, što svega imaju u životu ili od puste neimaštine. Mislim da se ovakva sr.nja nisu dešavala prije 30-tak godina... Ja bi im svima odsika jaja i stavija ih onda u najozogašeniji zatvor - sekcija pedofili.

  • lilyan 22.10.2014.

    pa šta je ovo danas, sve crnji naslov do naslova

Komentiraj...
Vidi sve komentare