To je to što me zanima!

Mami uništili kadu igračkama, a ona ih prodaje da kazni sinove

Na eBayju je počekom veljače jedna mama objavila oglas kako prodaje igračke Bayblade da plati renoviranje kade. Na slici uplakani dječaci pokazuju svoje igračke
Vidi originalni članak

Prodajemo osam igračaka Bayblade. Dječaci očito nisu prezadovoljni mojom odlukom. Koristili su kadu u našoj kući kao arenu za igranje te su ju skroz uništili. Upozorite svoju djecu da se ne igraju u kadi, istaknula je ljutito majka na eBayju. Aukcija je počela 5. veljače. 

Njena djeca su uništila kadu dok su se igrala japanskim igračkama Bayblade. Početkom veljače je na eBayju stavila oglas kako prodaje igračke  kako bi platila renoviranje kade. Objavila je i fotografije dječaka u suzama kako pokazuju igračke koje su na prodaju. Majci za renoviranje treba oko 2700 kuna, jer su dječaci metalnim dnom igračaka skinuli cijeli emajl s kade.

Beyblade je inače animirana japanska serija, a po uzoru na nju su izradili i igračke koje su posebne po tome što im je vrh vrti. Igračke su izrađene od plastike te imaju metalno dno. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • izidora 20.02.2011.

    mamu treba poslati psihijatru

  • user_68632 20.02.2011.

    Mislim da je ovo pretjerana kazna. Ako djeca naprave nešto loše, s njima treba lijepo porazgovarati, objasniti im što su napravili i zamoliti ih da to više ne rade. U ove 4 godine nikada nisam udarila svoju djecu, do problema nekada dođe, ali su jako razumni i poslušni. Oduzimati im igračke, to je zadnja stvar koju bih napravila, jer ako se dijete veže za neku dragu mu igračku, to može ostaviti neke posljedice. Kažnjavanje djece i batine jesu odgojna mjera, ali zadnja. I njima treba pribjegavati tek onda kada niti lijepa riječ, niti upozorenja ne pomažu.

  • frx 19.02.2011.

    koja tuka!!! Pa šta kupuje uopće dici ta japanska sr***?!?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare