To je to što me zanima!

Mama spasila trogodišnju kćer od trovanja monoksidom: 'Na vrijeme je pojurila u bolnicu'

Nakon učinjene obrade i opservacije, otpuštena je kući dobrog općeg stanja i urednog statusa - naveli su u kratkom priopćenju iz osječkog KBC.
Vidi originalni članak

Osječka je policija, u srijedu navečer, dobila dojavu iz Kliničkog bolničkog centra u Osijeku, da su na hitan prijem zaprimili dijete za koje se sumnja da je otrovano ugljičnim monoksidom.

Kako su objavili, dijete je u bolnicu dovela majka koja je rekla kako je do trovanja došlo tijekom kupanja u kupaonici s plinskim bojlerom. Odmah je na očevid poslana policijska ekipa, a brigu o djetetu preuzeli su dežurni liječnici.

- Djevojčica u dobi od nepune 3 godine primljena je u Kliniku za pedijatriju zbog akutne intoksikacije ugljičnim monoksidom. Nakon učinjene obrade i opservacije, otpuštena je kući dobrog općeg stanja i urednog statusa - naveli su u kratkom priopćenju iz osječkog KBC.

Neslužbeno se doznaje da je majka djevojčice, koja je boravila u kupaonici za vrijeme kupanja djeteta, na vrijeme primjetila da nešto nije u redu s bojlerom i zamjetila je nedostatak kisika, pa je odmah izletjela iz kupaonice s kćerkom te pojurila u bolnicu. Na sreću, sve je prošlo bez posljedica.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 22.02.2024.

    Bravo mama!

  • Reload 22.02.2024.

    Ja kupio detektor ugljičnog monoksida. Nije za zahebanciju

  • 22.02.2024.

    Bravo za mamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare