To je to što me zanima!

Mamić jutros pušten iz bolnice Sv. Duh, po njega je došao sin

Podsjetimo, Mamić je napadnut u utorak u blizini Tomislavgrada. Po Mamića je pred bolnicu navodno došao sin Mario. Mamića su pucali u nogu. Prvo mu je pružena pomoć u lokalnom domu zdravlja
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić napustio je bolnicu Sveti Duh. Podsjetimo, Mamić je napadnut u utorak u blizini Tomislavgrada. Po Mamića je pred bolnicu navodno došao sin Mario.

Mamića su pucali u nogu. Prvo mu je pružena pomoć u lokalnom domu zdravlja, a onda se zaputio u Zagreb. Pomoć mu je pružena na Svetom Duhu gdje je zadržan.

Policija napadače i dalje traži. Mamić je bio smješten u apartmanu ispred kojeg su cijelo vrijeme dežurala  dva policajca u civilu. K njemu u sobu nisu puštali nikoga nikoga osim rodbine i bliskih prijatelja. U četvrtak ga je posjetio i prijatelj  Ramo Dedić, poznati zagrebački Rom i s njim se fotografirao. 

Zasad nije poznato je li Mamić dobio policijsku zaštitu.

Ravnateljstvo policije odgovorilo je Hini da su informacije o mjerama zaštite osobe koje policija provodi tajne, a u svakom pojedinom slučaju provode se sukladno zakonskim ovlastima i prosudbi o ugroženosti.

"U odnosu na konkretan slučaj, hrvatska policija u suradnji s policijom Bosne i Hercegovine i drugim nadležnim službama u Hrvatskoj poduzima mjere radi razjašnjavanja svih relevantnih okolnosti predmetnog kaznenog djela", navodi Ravnateljstvo policije.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • igyy 26.08.2017.

    živio kriminal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • tuti fruti 11 25.08.2017.

    Kaj u svetom duhu nemaju ni piđame za mamića.

  • ROGI_1 25.08.2017.

    a jel prdnuo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare