To je to što me zanima!

Mamić na sudu: Dudu je moj sin, Crnić je stao između nas

Nije on tako mislio: Zdravko Mamić je priznao da je izvrijeđao Duduovog odvjetnika Ivicu Crnića, ali je dodao kako je, zbog emotivne rasprave, reagirao neprimjereno
Vidi originalni članak

Ja sam čestit čovjek i kao takav ne mogu negirati što sam rekao ili napravio. Priznajem sve, ali nisam to učinio s namjerom da Crnića oklevetam ili uvrijedim, kazao je na sudu Zdravko Mamić.

Izvršnom predsjedniku GNK Dinama sude zbog klevete, uvrede i sramoćenja odvjetnika Eduarda da Silve Ivice Crnića kojega je nazvao monstrumom i lažovom.

Izvrijeđao ga je u ožujku na Općinskom građanskom sudu, gdje ga je hrvatski reprezentativac tužio zbog lihvarskog ugovora.

Mamić je objasnio da je ta rasprava za njega bila izuzetno emotivna te je stoga i reagirao neprimjereno.

- Dudu, to je moje dijete. Tijekom rasprave ja sam ga nekoliko puta i nazvao sine jer prema njemu osjećam što i otac prema svom djetetu. Želio sam se s njim nagoditi izvan suda jer sam znao da će postupak završiti na njegovu štetu. Smatrao sam da njegov odvjetnik stoji između mene i mog sina - branio se Mamić. 

Dodao je i da ga je zbog ispada sutkinja već kaznila te da je platio globu od 10.000 kuna. Tvrdi da je i njega Crnić provocirao gestama, no da to nije ušlo u zapisnik.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • micek 23 03.12.2013.

    I onda ˇˇtataˇˇ oduzme svom sinu dva stana i neke aute,e što ti je ljubav

  • jožek2 03.12.2013.

    I još postoji dosta mamičevih obožavatelja koji ga sljepo sljede i nevide dalje nego što im mamić dozvoli, te svaki njegov i najvulgarniji, i najodvratniji ispad odobravaju i smatraju ga jedino ispravnim. E pa onda on radi što hoće i niko mu ništa neće i nemože, izvrjeđao je sve od najmanjeg običnog navijaća pa do ministara i predsjednika države,vlade, i parlamenta,, kao i sad gospodina Crnića , i opet mu nitko ništa neće ,,,, - - živjela takva demokracija!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • ilmare 02.12.2013.

    Dudu sin . A šta kaže njegova mama ?? Hoće li ga tužiti ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare