To je to što me zanima!

Mamić izašao iz pritvora: Imam potrebu da vam otvorim dušu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izvršni predsjednik Dinama je nakon izlaska iz pritvora u Remetincu novinarima kazao kako jedva čeka da dođe optužnica pa da može govoriti i braniti se
Vidi originalni članak

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u petak poslijepodne izašao je iz pritvora u Remetincu. Obratio se prisutnim novinarima.

- Prvo moram pozdraviti svoje cimere, učinili su mi boravak lakšim, dobio sam nove prijatelje. Hvala osoblju zatvora, veliki su profesionalci, no hrana je kao iz 16. stoljeća, država mora popraviti stanje, nisam ništa jeo, skinuo sam šest sedam kilograma - rekao je Mamić ispred Remetinca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Razumijem vaša pitanja, ali ako bih vam bilo što rekao odmah bi završio u pritvoru. Imam veliku potrebu da vam otvorim dušu. Jedva čekam da dođe optužnica pa da se branim i siguran sam da ću to učiniti sa svojim odvjetničkim timom. Moja odvjetnica je najbolja odvjetnica na svijetu - kazao je Mamić, misleći pritom na Jadranku Sloković.

Novinari su ga pitali što će večeras raditi na što je odgovorio kako bi najradije sa svima koji su ga dočekali otišao u kafić.

- Ako moja radna zajednica želi popiti piće, otišao bih u kafić s njima. Idem sa njima to su moji najdraži ljudi, idemo u kafić, bio sam im dobar šef i vole me - kazao je 'gazda' Dinama.

Pred Remetincem su ga čekali djelatnici Dinama koji su stigli klupskim autobusom. Također, za atmosferu će se navodno pobrinuti tamburaši. Ispred Remetinca je i Mamićev brat Stojan . Tamo je i Tofko Dedić Toti koji je uvijek potpora Zdravku Mamiću.

Podsjetimo, Mamiću je odobrena jamčevina u vidu upisa založnog prava na kuću u Samoboru koja je procijenjena na 7,63 milijuna kuna, a ostatak do 14 milijuna kuna, uplatit će u gotovini.

Idi na 24sata

Komentari 268

  • Prepelita 19.12.2015.

    Dragi moj, ako mi otplatiš dugove od cca 100.000,00 €, obožavat ću te do kraja svog života!

  • Prepelita 19.12.2015.

    A što da savjetujemo svojoj djeci? Učite, studirajte, znanje je moć?! Ne, lopovština je moć, barem u "lijepoj našoj". Kvazihrvati došli u HRVACKU(da, ne znaju ni izgovoriti ni pisati pravilno) i evo - jedan je gradonačelnik glavnog grada (neću komentirati zbog "ispoštovanosti", drugi lik je tzv- PRECJEDNIK Dinama, ZAGREBAČKOG I HRVATSKOG KLUBA. Sramota, ali, u lijepoj našoj novac piše povijest...

  • Oblivion 19.12.2015.

    Pa neka provede čovjek blagdane s obitelji, kada dođe vrijeme, opet će se naći u Remetincu, pa izaći i tako u nedogled...

Komentiraj...
Vidi sve komentare