To je to što me zanima!

Mandić: Kerum je iz Muća, on ne predstavlja Splićane

Književni kritičar Igor Mandić u emisiji Nedjeljom u dva izjavio je da Željko Kerum ne predstavlja Splićane, iako je osvojio većinu na izborima
Vidi originalni članak

Književni kritičar Igor Mandić u emisiji Nedjeljom u dva izjavio je da Željko Kerum ne predstavlja Splićane, iako je osvojio većinu glasova na izborima.
- Neka se nitko ne naljuti, ali Kerum predstavlja vlaški dio Splita. On je građanin iz Ogorja kraj Muća i zapravo je nezamislivo da on može osnovati građansku stranku, možda mućkarošku ili vlašku - rekao je Mandić. Najgora rečenica koju je rekao je Kerum, kaže Mandić, da 'Srbi moraju znati gdje im je mjesto'.
- Zamislite, što bi značilo da se riječ Srbi zamijeni sa Židovi? - pita Mandić. Mandić je u emisiji izjavio da se zalaže za ponovno združivanje Hrvata i Srba.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • kala 28.09.2009.

    Bože..hvala Ti što Republika Hrvatska ima svoje granice i što Srbi moraju pokazati putovnicu da bi pristupili u našu državu!!!!!Gospodine Mandiću Hrvatski i Srpski NISU ISTI JEZICI,možda vi razumijete srbe, ali mlađe generacije koje su imale sreće i nisu bile podređene komunjarama, srpski jezik NE RAZUMIJU..!Ne miješajte kruške i jabuke...Ljudi ne dopustite da se zaboravi koliko smo bili godina tlačeni Srpskim snom za velikom Srbijom.....ne dopustite da Srbi imaju jednaka prava u našoj državi...jer mi nismo imali jednaka dok smo živjeli u njihovoj....daleko ste Vi gosp. Mandiću od intelektualca ako slučajno držite da to jeste..

  • brkan1 27.09.2009.

    Gledao sam emisiju i oba su u pravu, kada kažu ono za franju adz i druge. Sve nam to politika servira kao pozitivno ili kao problem da nam sktrenu pažnjiu s važnih stvari, HŽ, HEP privatizacija, mažnjavanmje tvornica , mirovine kojekakih lelemuda iz Zagreba, a na račum 204 Vukovarske brigade , pa sa lažnih invalida, i svi ostalih problema koji muče ovaj , narod , a adz je u tome stručnjak, pogotovo hebrang.Kerum očito zna radit , ali pitajte ga koju je knjigu zadnju pročitao i kada,jer on i njemu slični misle da je ablativ iz srpskog pravopisa.

  • tahuti 27.09.2009.

    a možeš i burek praviti.jbt tachi

Komentiraj...
Vidi sve komentare