To je to što me zanima!

Manekenka (27) je umrla u vili pivskog baruna (46) u SAD-u

Netko je iz vile u SAD-u javio da manekenka Adrienne Martin (27) leži bez svijesti. Liječnici su došli i utvrdili smrt. Ne zna se da li je barun August Busch tada bio u vili
Vidi originalni članak

Manekenka Adrienne Martin (27) umrla je 19. prosinca u vili pivskog baruna Augusta Buscha IV. (46), a okolnosti njezine smrti još nisu razjašnjene, piše švicarski Blick. Adrienne i August su bili u vezi nekoliko mjeseci, a ona je paralelno pokušavala nastaviti svoju karijeru. Na svojoj stranici je napisala i kako želi reklamirati pivo. 

Netko je spomenutog datuma javio iz vile u Missouriju u SAD-u javio kako manekenka leži na podu bez svijesti. Hitna je stigla, no liječnici su samo mogli ustanoviti da je žena mrtva. Napravili su obdukciju no nalazi bi trebali biti gotovi za nekoliko tjedana. Nije jasno da li je August bio u vili dok je manekenka umrla. On nije dao nikakvu izjavu, a njegov odvjetnik tvrdi kako smrt nije sumnjiva. Američki mediji pišu kako je manekenka imala sina (8) iz veze s liječnikom koji je danas star 45 godina. On tvrdi kako je Adrienne imala bolesno srce. 

August Busch IV., nasljednik dinastije Anheuser-Busch, je i veliki ljubitelj brzina te se bavi raznim motorističkim sportovima. Dok je bio 20-godišnji student vraćao se iz kafića kući. Imao je prometnu nesreću. U njoj je poginula njegova tadašnja djevojka. Policija je njega ozlijeđenog našla nekoliko sati kasnije kod kuće. Tužbu za nenamjerno ubojstvo protiv njega nikada nisu podigli jer nisu imali dosta dokaza.  

Idi na 24sata

Komentari 16

  • otorinolaringolog / ginekolog 27.12.2010.

    iznajmili ju da bude vinska mušica...

  • moonickk 27.12.2010.

    Godine na stranu, barun na fotki izgleda izuzetno šarmantno :) To bi značilo da je sad slobodan :)

  • user_36996 27.12.2010.

    i sad bi mi trebalo biti žao ove sponzoruše????

Komentiraj...
Vidi sve komentare