To je to što me zanima!

Manson nakon 20 god. šutnje: Smatram kako je Obama idiot!

Hladnokrvni ubojica Charles Manson je nakon 40 godina u zatvoru odlučio ljude osvijestiti o globalnom zatopljenju. Osvrnuo se i na američkog predsjednika Obamu
Vidi originalni članak

Ubojica i vođa kulta Charles Manson (76) odlučio je prekinuti šutnju od 20 godina, na 40. godišnjicu od ulaska u zatvor, kako bi ljude upozorio na globalno zatopljenje. Osim toga, objasnio je narodu i što misli o predsjedniku SAD-a, Baracku Obami.

- Svi smo mi Bog, a ukoliko se ne osvijestimo, vrijeme će prestati jer se polovi tope. Radimo loše stvari našoj atmosferi, a uskoro nećemo imati ni zraka za disanje - izjavio je Manson. Predsjednika SAD-a je pak nazvao 'robom Wall Streeta'. 

- Smatram kako je Obama idiot s kojim se svi poigravaju - zaključio je Manson. 

Mansonovi sljedbenici su 1969. godine izmasakrirali osmero ljudi, među kojima je bila supruga redatelja Romana Polanskog, Sharon Tate. Sharon je onda bila u osmom mjesecu trudnoće. Kao organizatora su ga sudili na smrtnu kaznu, koju su mu kasnije promijenili u doživotni zatvor. Ubojica u intervjuu nije pokazao kajanje, a rekao je kako je on jako zao čovjek. Istaknuo je kako je također mučenik i žrtva, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_78109 23.11.2013.

    dobro reče jedan vaka go...a nije za zaliti....

  • voreti3 06.04.2012.

    Jedino sa cim se slazem sa njim , je to sta je rekao za nobelovca

  • gladijator 20.04.2011.

    Ne znam da li mu je to netko rekao, ali dobro govori! Kompa računaj da će ti sad Jadranka Kosor doći u posjet, umjesto Obami doći će tebi, jer siguran sam da ćeš je ti pustiti sa tradicionalnom hrvatskom torbom da ti dođe u posjet! p.s. uzmi joj broš! možda ga uspiješ utrampit za kutiju cugara!

Komentiraj...
Vidi sve komentare