To je to što me zanima!

Maras bi vodio Zagreb: SDP misli Buhtlom pokrpati rupe?

Bivši ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na N1 TV ponudio se kao kandidat za zagrebačkog gradonačenika. U SDP-u ne mogu doći sebi od šoka i nevjerice...
Vidi originalni članak

Bandić nije reagirao na zasad još neslužbenu najavu Gordana Marasa da se vidi na izborima za zagrebačkoga gradonačelnika, no reakciju nije teško zamisliti...

- Grom i pakao, samo ne to!

Moguće je zamisliti da su se Milanu Bandiću odsjekla koljena i zapetljao jezik. Pored tolikih nevolja, još i ovo.
Maras u SDP-u kotira kao čovjek koji bi se kandidirao i za radno mjesto Pape, kad bi se rimskog biskupa biralo na javnom natječaju.

- Želim svoj grad napraviti boljim i da zajedno nađemo rješenje - rekao je Maras na N1. Ocijenio je da je Bandić malo premoren i da vapi za nasljednikom. Taj bi mogao nadrasti Većeslava Holjevca.

Izvori iz SDP-a, koje smo kontaktirali na tu temu, na naše pitanje je li Maras kandidat uzvratili su protupitanjem:
- Vi to stvarno pitate, nije šala? Ajmo sad nešto ozbiljno...

Utjecajni SDP-ovac, blizak Milanoviću, ostao je vidno šokiran. - Uvjeren sam da šef stranke nema pojma o tome.
- Pozivam Anku Mrak Taritaš da zajedno okupimo u Zagrebu koaliciju i napravimo od Zagreba grad kakav ovi građani zaslužuju. To je poziv Mrak Taritaš da se pridruži SDP-u u Zagrebu. Zagreb je zaslužio novi početak, novu stranicu, a zajedno to možemo i napraviti - rekao je Gordan Maras na N1.

- Taj cijeli proces nije bio dobar. Nekad doneseš krivu odluku, ali ne želim se vraćati nazad, nego raditi na tome da imamo bolji grad sutra - rekao je Maras i zagonetno se osmjehnuo.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • dadoccc 16.04.2016.

    njega je najbolje poslati na mars,možda gore uspije biti predsjednik

  • santol1 15.04.2016.

    Holjevca bi zamijenio vrtni patuljak!? Meni je jasno da rašeta ne zna tko je bio Holjevac, ali valjda u tim vašim novinama ima netko tko bi mu mogao objasniti?

  • kita22 15.04.2016.

    Koje lude gljive jede ovaj kepec?

Komentiraj...
Vidi sve komentare