To je to što me zanima!

Maras na Facebooku: Ne bojim se tripera jer sam odgovoran

Maras je na Facebooku napisao kako su ih aktivisti ometali u sučeljavanju, ali da je navikao i na gore stvari. Dodao je da mu je žao 200 članova koji su došli radi SDP-a
Vidi originalni članak

Kandidat za čelnika zagrebačkog ogranka SDP-a, Gordan Maras, na Facebooku je odgovorio na tvrdnje Građanske akcije kako je nakon sučeljavanja u ponedjeljak pobjegao da ne bi stao pred njihove kamere.

Maras je na Facebooku napisao kako su ih aktivisti ometali u sučeljavanju, ali da je navikao i na gore stvari

- Moram priznati da su nas malo ometali u sučeljavanju, ali navikao sam i na gore stvari pa mi je jedino žao naših preko 200 članova koji su tamo došli radi stranke a ne radi nadvikivanja, upadica i ometanja sučeljavanja. Pošto su kolege iz GA iskoristili ovaj skup kako bi danas mene medijski optužili da ih se bojim i da sam pobjegao moram im reći da to nije istina niti sam time posebno impresioniran. 

Ne bojim se njih na "grbači" a još manje "tripera" kao što su rekli, jer se u životu i poslu odgovorno ponašam. Neka se ne ljute, jučer mi je bilo važnije razgovarati s našim članovima jer je takav bio format skupa. Uopće ne sumnjam da će doći i na naredne skupove pa ćemo razgovarati, jedino se nadam da neće opet sve pretvoriti u svoj privatni show jer moraju shvatiti da na sučeljavanja idem prvenstveno radi članova - napisao je Maras.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 16.10.2013.

    Političari ostavite se društvenih mreža na interpletu i primite se posla.

  • POTPEC 15.10.2013.

    Koliko su nas ti odgovorni političari unazadili. Marase ostavi se politike i napokon kreni nešto pošteno raditi. Ako znaš i možeš.

  • user_99623 15.10.2013.

    Dobra mu je ova o" kolegama" iz građanske akcije a što se tripera tiče naravno da nema straha kad je vjerovatno još uvjek jumfer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare