To je to što me zanima!

Maras napao Grmoju: 'Ma naći će Jambo posal malom Nikoli!'

Bivši ministar poduzetništva i obrta na Facebooku se osvrnuo na izjave Nikole Grmoje koji se kao član Mosta našao na udaru javnosti nakon što je obznanjeno da rezanja privilegija saborskim zastupnicima neće biti...
Vidi originalni članak

- Već sam zaboravio na onaj grm iz Metkovića ali izgleda da se opet javio. Nervozan je jer su građani shvatili da su bacili glas glasajući za njega. Nisu očekivali da će tako brzo postati vodonoša Karamarku, započeo je Gordan Maras prvu od dvije objave na Facebooku koje je u posljednja 24 sata uputio Grmoji, Mostu i Domoljubnoj koaliciji. 

 

U nedjelju prijepodne Maras je na Facebooku još jednu objavu povestio Grmoji i odustajanju od ukidanja povlastica saborskim zastupnicima. 

- Mi smo radili, nismo galamili iz Metkovića. Mene su nazvali licemjerom. Zašto onda taj moralist iz Metkovića nije predložio ukidanje povlastica sebi? Grmoja iz Metkovića zakonom ima osiguran posao u školi, koji ga čeka nakon što mu završi mandat dogradonačelnika Metkovića. Zašto nije predložio ukidanje te svoje povlastice. Da bude u istoj poziciji kao građani kada ostanu bez posla. A ne, Grmoju čeka posao u školi kada ostane bez posla u politici. Kolege iz Mosta ukinite povlastice Grmoji! Građani to žele, zaključio je ljutiti Maras. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 326

  • JO 22.02.2016.

    Neki ljudi misle da su odbrani a ne da su izabrani !

  • broj123 21.02.2016.

    zar ovoga ništa nisu naučili u kumrovečkoj školi, ovako samo ispada jedinica za glupost

  • najiram 10 21.02.2016.

    ma opet se javlja ekstremni desnićar...i predstavnik bundestaga...koji je tvrdiuo za vrijeme svoje vladavine da su oni bundesligaši...pa kaj su onda tražili u hrvatskoj...kao ekstremisti nam nude pakao...javno pjevaju po kumrovcu da sa titova puta ne skeću...zar će opet provoditi ovo.."Govor Moše Pijade sa prvog zasjedanja AVNOJ-a 1942. u Bihaću objašnjava strategiju osvajanja vlasti:[4][5] ...potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije.Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku. Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom... Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine. Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere... Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira...najstravičniji plan zloćina ikad osmišljen u svijetu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare