To je to što me zanima!

Maras: Ne lažem, nikad nisam govorio o koaliciji s ORaH-om

Rekao sam da glasači ORaH-a sigurno nisu bivši glasači Tomislava Karamarka i HDZ-a, nego lijevog centra. To je sve što sam rekao, poručio je Maras novinarima
Vidi originalni članak

Nakon što je u nedjelju objavom na Facebooku reagirao na prozivke ORaH-a da laže jer je rekao da će oni surađivati sa SDP-om, Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, ponovio je i u ponedjeljak pred novinarima da on u svojim javnim nastupima nikad ne laže. 

'Nikada ne lažem. Ni u javnim istupima, niti inače u životu'

- Prvo, ja to nisam izjavio i drugo, ja nikada ne lažem u svojim javnim nastupima, niti inače u životu, tako da s te strane nema potrebe da netko govori da ja lažem - ustvrdio je Maras i nastavio: 'Ne znam odakle to kolegici Mireli Holy. Preporučio bih da presluša emisije, a da ne vjeruje u prenošenje informacija. Rekao sam da glasači ORaH-a sigurno nisu bivši glasači Tomislava Karamarka i HDZ-a, nego lijevog centra. To je sve što sam rekao. S te strane ne bih htio da ovakva neprovjerena priopćenja od strane ORaH-a zabavljaju javnost'. 

Dodao je da se oni bave ozbiljnim poslom, te da vjeruje i da je 'kolegici Holy više u interesu da prezentira svoje ljude i program hrvatskoj javnosti nego da na ovaj način izlazi u medije'. 

'Vidjet ćemo nakon izbora'

Nije htio odgovoriti na pitanje misli li da će Mirela Holy koalirati s SDP-om. 

- To je pitanje za Holy i hrvatske birače koji će sljedeće godine na parlamentarne izbore. Holy je rekla da ona izlazi samostalno na izbore, određeni broj glasova i podršku birača će ORaH dobiti, pa ćemo onda vidjeti nakon izbora kako će se tko postaviti - kaže Maras.

Kaže da se ne opterećuje razmišljanjima hoće li SDP koalirati s ORaH-om ili ne. 

- Naš cilj je da budemo najjača stranka i najjača koalicija na tim izborima, i jedino i isključivo o tome razmišljam - zaključio je Maras.

Ministar poduzetništva i obrta je, inače, u ponedjeljak potpisao ugovor o subvencioniranju kamata na poduzetničke kredite.

Goran Stanzl/Pixsell

Idi na 24sata

Komentari 32

  • oktopus1 08.12.2014.

    ona je lagala da ja lazem

  • ona_koja_zna 08.12.2014.

    Hahahahah!!

  • ona_koja_zna 08.12.2014.

    Ma da, šta bi on lagao, samo ne govori istinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare