To je to što me zanima!

Maras: SDP pretrpio štetu, no pozicija Milanovića je sigurna

Nema raskola unutar stranke, no postoje različita mišljenja. Bitno je da je u subotu stranka donijela odluku i da idemo dalje, kaže potpredsjednik SDP-a Gordan Maras
Vidi originalni članak

U SDP-u smo svi ista struja, nema raskola unutar stranke, no postoje različita mišljenja. Bitno je da je u subotu stranka donijela odluku i da idemo dalje. Nema niti jedne druge stranke koja raspravlja ovako transparentno. Možete li zamisliti ovakvo što u HDZ-u?, rekao je u emisiji "U mreži Prvog" Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, te potpredsjednik SDP-a, komentirajući posljednju sjednicu Glavnog odbora SDP-a na kojoj je iz stranke izbačen Slavko Linić. 

Ministar je ipak priznao kako je nanesena šteta stranci, no da nije uzdrmana pozicija premijera Zorana Milanovića unutar stranke. 

'Šteta je evidentna'

- Šteta je evidentna. No, imamo još godinu i pol mandata, predsjednik stranke ima puni legitimitet, vrlo dobro znam raspoloženje članstva. Milanovića podržavaju i članovi i Predsjedništvo - rekao je Maras. 

'Nema dramatiziranja ni sazivanja nove sjednice'

Na pitanje priprema li se za scenarij izvanrednih unutarstranačkih izbora, Maras je odlučno odgovorio kako to nije realna opcija

- U subotu smo razgovarali 12 sati, i to je veliki dobitak. No nema dramatiziranja, sazivanja nove sjednice. Ključno je sada redefinirati Plan 21, vidjeti što napraviti, kako odraditi ostatak mandata i pripremiti stranku za nove parlamentarne izbore, zaključio je Maras.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • micek 23 10.06.2014.

    Plaća ti uredno sjeda,i to je tebi najbitnije,i ne samo tebi

  • dahhmal 10.06.2014.

    Ovaj ćelavi valjda pola ministarske plaće potroši na vazelin

  • prajdali 09.06.2014.

    Maras i Jovanović, ljigavije i jadnije poslušnike teško je naći.Pa kakvi su to ljudi?Bljak!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare