To je to što me zanima!

'Maratonski' vodili ljubav, muž je osuđen za ubojstvo iz nehaja

Njemačka: Nažalost moram vas obavijestiti da je moja voljena supruga odjednom umrla samo osam dana nakon vjenčanja. Očajan sam, napisao je suprug nakon smrti žene
Vidi originalni članak

Na prvu godišnjicu smrti Njemica Christel J. (49), njezinog supruga su osudili za ubojstvo iz nehaja. Christel je umrla nakon sado-mazo seksa koji je trajao 48 sati.

Par se vjenčao prošle godine. Oboje su voljeli sado-mazo. No tijekom medenog mjeseca su pretjerali. Christel je umrla nakon četiri dana. Puknulo joj je crijevo zbog 20 centimetara duge igračke koju su koristili tijekom odnosa.

Ralph J. (52) je pred sucem tvrdio kako je volio svoju ženu. Nakon njezine smrti na Facebooku je napisao:

- Nažalost moram vas obavijestiti da je moja voljena supruga odjednom umrla, samo osam dana nakon vjenčanja. Očajan sam.

Sudac mu je povjerovao da je došlo do nesreće.

- Pretpostavljam da osuđeni takvo nešto neće više ponoviti - rekao je sudac Johannes Hochgürtel. Ralph J. je osuđen na uvjetnu kaznu, piše u srijedu Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cibalitanac11 19.07.2019.

    Uciteljicu u SAD osudili na 20 godina robije zbog normanog seksualnog odnosa { iz nehaja } a ovi se iz nehaja poseksali i zena umre,muza ne osude, tko je tu lud?

  • dvadesetčetverosatnivirusić 19.07.2019.

    jedna je od mene čak tražila da prvo uđem nogama a onda sve ostalo

  • Cipelcug 19.07.2019.

    Dečki, dečki kod kuće je najbolje izvoditi samo obvezni dio bez egzibicija i to dva do tri puta tjedno, tako kaže moja zakonita polovina. Moja malenkost je uvijek sluša. E što se tiče moje dobrostojeće i dobrodržeće simpatije bolje je da šutim i da ništa ne pišem jer će me odmah denuncirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare