To je to što me zanima!

Maria je iz Bugarske, policija je našla njene biološke roditelje?

Prema najnovijim podacima, bugarski par je dobio curicu 31. siječnja 2009. godine, a ti podaci odgovaraju onima koje je grčki par dao policiji. Čekaju se DNK nalazi
Vidi originalni članak

Par za koji se vjeruje da su biološki roditelji djevojčice Marije, koju su nedavno pronašli u romskom naselju u Grčkoj, priveden je na ispitivanje u policiju u Bugarskoj. Sasha Ruseva (35) i njen suprug Atan Rusev (37) prije četiri godine su prijavili rođenje djevojčice u grčkoj bolnici te svi podaci odgovaraju pronađenoj Mariji.

Daily Mail javlja kako je par uhićen u akciji koju su provele bugarska i grčka policija, pokraj mjesta Stara Zagora. Tamošnje vlasti istaknule su kako par ima desetero djece, koji izgledom sliče Mariji. 

Prema najnovijim podacima, bugarski par je dobio curicu 31. siječnja 2009. godine, a ti podaci odgovaraju onima koje je grčki par dao policiji. Policija sumnja kako su Eleftheri i Hristos kupili curicu kao investiciju. Istaknuli su i kako Sasha Ruseva trenutačno čeka rezultate DNK analize, koja bi trebala potvrditi je li Maria njena kćer. 

Policija raspolaže sa sve više dokaza da je grčki par malenu iskorištavao za ples i prosjačenje, a zarađivali su i na dječjem doplatku koji su za nju dobivali. Susjedi kažu kako je par Mariu kupio za oko 7500 kuna. 

>>> Poželjna 'mlada': Mariu htjeli udati čim bi navršila 12 godina

Idi na 24sata

Komentari 31

  • antena1 25.10.2013.

    Nikada, bas nikada necu shvatiti kakva to majka moze prodati vlastito djete. Boze dragi pa prodala bih vlastiti bubreg, ako treba, da prehranim djete ali prodati djete, nepojmljivo! Kad mi pas odluta trazimo ga po cijeli dan dok ga ne nadjemo, za mackom sam plakala kad mi ju je zgazio auto, a ne bih ovo s djetetom mogla niti pomisliti. Takvim zenama treba izvaditi maternicu!

  • POTPEC 24.10.2013.

    Roditelje i rome koji su curicu tjerali na rad na ulici tribalo bio pod brojem jedan dobro udriti po đepu a onda par godina prisilnog rada.

  • Lina39 24.10.2013.

    To su beštije a ne roditelji ! Sramota da spadaju u ljudski rod !

Komentiraj...
Vidi sve komentare