To je to što me zanima!

Marić: "Dugovi u zdravstvu veći su od sedam milijardi kn"

Između ostalog, jedna od reformi, odnosno elemenata, bit će obuhvaćena u Nacionalnom programu reformi, s obzirom na dugove u cjelokupnom zdravstvenom sustavu, kazao je Marić
Vidi originalni članak

Ministar financija Zdravko Marić u utorak je uoči sjednice Skupštine Udruge gradova najavio reforme u zdravstvu. Dug u zdravstvu veći je od sedam milijardi kuna te je zbog toga ministar financija najavio reformu. 

- Između ostalog, jedna od reformi, odnosno elemenata, bit će obuhvaćena u Nacionalnom programu reformi, s obzirom na dugove u cjelokupnom zdravstvenom sustavu - kazao je Marić.

Dodao je kako je o tome razgovarao s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem, ali još nisu došli ni do kakvih konkretnih zaključaka. Na upit je li dug zdravstva velik problem Marić je odgovorio: 'Budući da veći od sedam milijardi kuna, sigurno da je velik'.

A na upit kako bi se taj dug mogao otplaćivati, jer su “veledrogerije na nogama”, Marić je odgovorio: “I ja sam na nogama”. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ivana105_1 29.03.2017.

    Liječiti će se u crkvama!! Bog čini čuda!!! Sve liječi!!

  • franjotahi_2 29.03.2017.

    Ako kaže Kujundžić da svećenik vrijedi 20 doktora, onda gdje je problem? Dajte konačno uvedite reda u organizaciju rada ( u 2 smjene) i specijalističke preglede samo onima koji stvarno trebaju. Doktori opće prakse su samo pisari, sve šalju na spec. preglede u bolnicu. Tko to može platiti? Uz naravno hrpu onih koji za zdravstvo izdvajaju točno 0 kuna. Koliko participiraš toliko trošiš.

  • zekoslavmrkva95141.3 29.03.2017.

    Vazniji je Todoric

Komentiraj...
Vidi sve komentare