To je to što me zanima!

Marić: Ja bih prvi potpisao peticiju protiv novog nameta

Na tvrdnje da je Hrvatskoj previsoka porezna presija te da će novi porez dodatno osiromašiti građane, Marić tvrdi da se tri postojeća nameta ujedinjuju radi uštede troškova
Vidi originalni članak

Nakon što je udruga Lipa prikupila više od 100 tisuća potpisa za peticiju protiv poreza na nekretnine, koji se uvodi od nove godine, sve je komentirao ministar financija Zdravko Marić. 

Na tvrdnje da je Hrvatskoj previsoka porezna presija te da će novi porez dodatno osiromašiti građane, Marić tvrdi da se tri postojeća nameta ujedinjuju radi uštede troškova, jednostavnije naplate i veće pravednosti te da nije riječ o novom porezu.

"Vjerujte mi da bih ja bio prvi koji bih potpisao peticiju protiv nekog novog nameta. Dakle, ponavljam još jedanput porez na nekretnine nije nikakav novi namet - on integrira tri postojeća nameta u jedan", poručio je Marić, prenosi HRT.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • zlatan2 08.08.2017.

    Gospodin Marić sigurno je znao za situaciju u Agrokoru on je bio član uže obitelji isto tako i danas kada je ministar u vladi zna za posljedice uvođenja poreza na nekretnine. On zna kolika su bila odricanja hrvatskih ljudi da naprave nesto za svoju obitelj pa i onih koji su to napravili bez dozvole(zahvaljuci totalnom neradu i neodgovornosti inspekciskih službi) Godinama su vračani krediti a tjekom izgradnje placan je porez PDV na kupnju i ugradnju grad.materijal. i sada našoj od srca dragoj državi to nije bilo dosta nego uvodi porez koji ce se kako su najavili mijenjati vec 2020 godine sigurno na vise. Vlado Republike Hrvatske molim Vas nakon 27 godin počnite sa srcem i ljubavlju misliti na svoj narod

  • LANA555 08.08.2017.

    On bi prvi potpisao protiv nameta .A ima i tu istine bogatuni i poždrlivci i jesu škrti ima iznimki daleko od toga al Marič i hdz iznimci nisu.

  • lotus_1 08.08.2017.

    Uvedi ti moj Mariću crkveni porez, porez na rolexe, na trozonske klime, 250 + KS....i tako to....budi kreativan (kad već nisi .....),;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare