To je to što me zanima!

Marić još ne zna koliko će koštati Ured bivše predsjednice

Ministar financija Zdravko Marić izjavio je u četvrtak kako još nije vidio specifikaciju troškova za Ured bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
Vidi originalni članak

Ministar financija Zdravko Marić izjavio je u četvrtak kako još nije vidio specifikaciju troškova za Ured bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

- Ne znam, nisam vidio specifikaciju, ako je poslano u Ministarstvo financija nisam vidio, rekao je Marić uoći sjednice Vlade.

Dodao je da će sve komunicirati kada on i Ministarstvo budu imali više informacija.

- Ne znam ni broj ljudi, ni broj zaposlenih, ni prostor, ne mogu napamet iz glave govoriti, kaže Marić.

'PRIVATNI OBAVJEŠTAJAC' Kolinda ga otjerala, Zoki vraća: Lozančić ipak na Pantovčaku

Mediji navode kako će bivša predsjednica Grabar-Kitarović već ovog tjedna podnijeti zahtjev Vladi da joj osigura prostor u kojem bi bio njezin Ured. Osim prostora, ima pravo i na službeni automobil, vozača i osiguranje.

Bivša predsjednica također će u prvih šest mjeseci imati pravo na naknadu u visini sadašnje plaće, dok će u drugih šest mjeseci imati pravo na pola plaće.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • kokoraki 14.02.2020.

    Da ste se bar zakonski tako pobrinuli za radnike koji ostanu bez posla pa da primaju kao i ona 6 mjeseci punu placu a slijedecih 6 pola place onda bi to bila pravna a ne korumpirana drzava ,jednaka za sve gradjane a ne samo privilegirane politicare i sad jos trazi ured u cije ce se uredjenje uloziti veliki novci u odnosu na ono sto ona bude radila.Propala investicija !

  • ljubica ljubičica_1 14.02.2020.

    Kako Josipović nije imo ured?Štoće njoj ured?Što će radit?Plesat ,pjevat i radit gluposti.Stvarno nije mi jasno štoće njoj ured?Neka se vrati profesisi zašto je školovana.Nego izgleda nije sposobna za to.Ko će sad posle nerada raditi sa djecom u školi?

  • 14.02.2020.

    Bio sam protiv Ureda bivseg Predsjednika Mesica, zato mislim i sada da Kolindi ne treba Ured, mozda se mora napraviti nekakva prelazno razdoblje, ali Ured za stalno, sigurno NE. Hrvatska ima zvaninicnog predsjednika, a bivsi su bivsi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare