To je to što me zanima!

'Marić nam je prije bio sporan, dok Vlada nije bila stabilna...'

Gospodin Marić je bio na meti svih zbog Agrokora, a vidimo da Agrokor ide u dobrom smjeru. Vidjeli smo to jučer, rekao je Štromar i naglasio kako je siguran da će ova Vlada opstati do kraja mandata
Vidi originalni članak

Iako je HNS donedavno bio žestok kritičar ministra financija Zdravka Marića i zahtijevao njegov odlazak iz Vlade, pa čak uputio u saborsku proceduru sa SDP-om zahtjev za njegov opoziv, danas su ipak promijenili ploču. Predrag Štromar, koji je preuzeo vođenje stranke nakon Ivana Vrdoljaka, a koji bi trebao postati ministar graditeljstva i potpredsjednik Vlade, za takav preokret ponudio je i zanimljivo objašnjenje novinarima u petak u Hrvatskom saboru. Ministar Marić više im nije nimalo sporan.
 
- To je bilo prije, kad Vlada nije bila stabilna. Gospodin Marić je bio na meti svih zbog Agrokora, a vidimo da Agrokor ide u dobrom smjeru. Vidjeli smo to jučer. Ja se nadam da će sve uroditi dobrim jer da nije bilo ovog razgovora, ne bi danas bilo moguće razgovarati s dobavljačima - objasnio je Štromar. 

Naglasio je i kako je siguran da će ova Vlada opstati do kraja mandata. 

- Siguran sam da ćemo opstati najmanje tri godine i nešto jer vjerujem ovim ljudima iz HDZ-a, vjerujem ministrima, komunicirao sam dosta s njima proteklih godina -  rekao je Štromar.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • ljubica ljubičica_1 10.06.2017.

    Sa ovim čovjeko nešto nije uredu !Gledajuči kako novinaru daje izjavu čovjek se zapetlja.Nije zno ko mu glavu nosi.Ali kolko znam i on je nešto zamračija prsti mu nisu čist.Kolko znam istraga postoji.

  • ljubica ljubičica_1 09.06.2017.

    Čovjek je izgubija busolu !Vjerujem da i sam nezna što je reka.

  • Voltaire_ 09.06.2017.

    Ipak su Romi gospoda :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare