To je to što me zanima!

Marija Karan (30): Privlače me pristojni i vrlo odani muškarci

Lijepa srpska glumica Marija Karan u intervjuu za 24sataExpress otkrila je kakva je u ljubavi, te progovorila o Hollywoodu, crvenom tepihu, prevarama i šopingiranju
Vidi originalni članak

Glumica koja u 'Larinu izboru' glumi plemkinju Anastaziju jedino nije htjela komentirati svoj odnos sa Severininim bivšim zaručnikom Milanom Popovićem. U svojoj se karijeri Marija Karan (30) može pohvaliti brojnim ulogama, ali i suradnjama sa zvijezdama poput Jeana Claudea Van Dammea i Anthonyja Hopkinsa. Unatoč slavi koju je postigla, ostala je jednostavna djevojka s kojom je zadovoljstvo razgovarati. No kada je se pita za stvarni život, pretvori se u samozatajnu ženu.

24express: Novi ste lik u 'Larinu izboru'. Možete li nas ukratko upoznati s Anastazijom?

U toj seriji igram Anastaziju, hirovitu i otmjenu plemkinju, kćer kneza Nikole, vrlo utjecajnog plemića, koja se bori da nađe sebe u želji da pomiri dosljednost svog podrijetla, ali i svojih osobnih potreba. Radnja serije je smještena u Split, kamo dolazi da bi se udala za čovjeka kojeg je odabrao upravo njezin otac. Hoće li se izboriti sa svojim podrijetlom i očevim željama te tko će joj u tome pomoći, vidjet ćete u seriji.

24express: Kako je bilo ući u projekt koji u Hrvatskoj ima veliku gledanost, a koji je prepoznat i u regiji?

Imam jako lijepo mišljenje o hrvatskoj produkciji koja je na vrlo profesionalnoj i svjetskoj razini. Sudjelujući u radu na projektu 'Larin izbor' imala sam prigodu surađivati s velikanima hrvatskog glumišta kao i uživati u prelijepu Splitu. Serija je okupila divne glumce i ima zanimljivu radnju koja je već u prvoj sezoni privukla gledatelje pred male ekrane, što stvaratelje i sudionike tog projekta čini još zadovoljnijima.

>>> Cijeli intervju pročitajte u novom broju 24sataExpressa!

Idi na 24sata

Komentari 96

  • thule 10.12.2012.

    jaoo kako ova laže,..pa zar je moguće ovako bjesomućno lagati..Marija, Marija zar ti uistinu misliš da se obraćaš stoci sitnog zuba , koja zna samo ići kmeee,kmeee.....pa da možeš ovako....zato budi iskrena, nije to nikakav grijeh reći istinu,...i ja znam da ima naivaca al da smo baš svi !!!!!!

  • udovac 10.12.2012.

    Curo,taj sam .Ispunjavam sve Tvoje zahtjeve i više od toga

  • ivanfilip 10.12.2012.

    Neka mi netko pojasni zašto u tim sapunicama mora biti srpskih glumaca ?! Kaj naši ne trebaju zaraditi za život??

Komentiraj...
Vidi sve komentare