To je to što me zanima!

Marija Selak Raspudić: Škoru i Domovinski pokret tek čeka put kojeg je Most prošao i opstao

Izloženost lidera Domovinskog mosta mogućem teškom porazu u srazu s kandidatom ljevice mogla bi im trajno oduzeti mogućnost profiliranja kao lidera ne-lijeve scene, komentira za 24sata Marija Selak Raspudić
Vidi originalni članak

Iako je HDZ-SDP duopol načet od ranije, donedavno su sve treće ili četvrte opcije preživljavale tek jedan izborni ciklus. Most je prvi razbio to „prokletstvo“ i za sad je jedina nacionalna opcija koje je preživjela nekoliko izbora, i ne samo preživjela, već se i politički profilirala i ekipirala mladim i stručnim ljudima. U tom smislu, mi u klubu Mosta zadovoljni smo našim rezultatom na ovim izborima jer smo gotovo svugdje ostvarili napredak - ulaskom u gradske skupštine čvrsto smo se etablirali u četiri najveća grada, postali najjača oporbena stranka u dvije dalmatinske županije, a posebno nas raduje nadmoćna pobjeda Mire Bulja u Sinju, gdje će u jednoj simbolički važnoj sredini pokazati kako funkcionira naš model upravljanja Hrvatskom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mislilac 18.05.2021.

    Domovinski pokret će nestati. Most je isto kao i Domovinski pokret nastao nakon što se HDZ raspao. Most je opstao teškom mukom a bivši hadezeovci iz Domovinski pokreta Škoro, Penava i ekipa tek trebaju dokazati razlog postojanja još jedne frakcije HDZ-a. Ne vjerujem da će preživjeti jer ne vidim ništa šta ih spaja osim pohlepe za novcem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare