To je to što me zanima!

Marin Škibola će ipak glasovati za smjenu ministra Marića?

Podsjetimo, Ivan Lovrinović iz iste stranke također će glasovati za smjenu Marića dok će ivica Mišić, treći saborski zastupnik kluba "Promijenimo Hrvatsku" biti protiv smjene
Vidi originalni članak

Marin Škibola, nezavisni saborski zastupnik iz Kluba Promijenimo Hrvatsku u četvrtak će glasati za opoziv ministra financija Zdravka Marića, javlja Dnevnik Nove TV. Na pitanje hoće li glasovati za opoziv ministra Marića odgovorio je: "Hoću, naravno", no nakon toga je nadodao: "Sve ćete vidjeti sutra".

Podsjetimo, Ivan Lovrinović iz iste stranke također će glasovati za smjenu Marića dok će Ivica Mišić, treći saborski zastupnik kluba "Promijenimo Hrvatsku" biti protiv smjene. 

Lovrinović je komentirao Mišićevu odluku:

- Iz jednostavnog razloga, on je poduzetnik, zna da ovo nanosi veliku štetu gospodarstvu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kalabaster3 04.05.2017.

    Sramota!

  • čarli367 04.05.2017.

    Pa smjenite konaćno i marića i cijelu vladu daok nije prekasno idemo sve dublje i dublje u ponor,.

  • ak47 03.05.2017.

    Članak do članka, vijest do vijesti... i sve o borbi političara za fotelje. Kada već neće/nesmiju pisati novinari, napisaće moja malenkost. Cijenjeni sugrađani, dok još imate od koga posuditi za kartu, učinite to i odite na zapad živjeti normalan život. Što nam donosi budućnost? Budućnost nam donosi daljnje smanjenje standarda i mirovina. Ostane li Plenković na vlasti, očekuje ga saniranje Agrokora, naravno našim novcima, jer je jako važno spasiti 20 000 fiktivnih radnih mjesta. Kao što znamo, novaca u proračunu nema jer su pokradeni pa ne preostaje ništa drugo nego početi doslovce otimati građanima kroz nove poreze, daljnje smanjenje mirovina i sl. Ova "porezna reforma" o smanjenju mirovina od 27% je samo probni balon, uskoro će krenuti daljnja rezanja, jer da bi se moglo krasti iz proračuna, prvo ga treba napuniti. Oni koji se nadaju da će SDP nešto promjeniti grdno se varaju. Bernardić i ekipa Boga mole da Plenković ostane na vlasti jer znaju da bi i oni morali učiniti isto što i Plenković a ipak je puno komotnije glumiti oporbu i krasti. Ja bih osobno volio da na vlast dođe Alibaba. Zašto? Zato što je on imao SAMO 40 razbojnika. I za kraj, jedno ozbiljno pitanje: Razumijete li, cijenjeni sugrađani, da će banditi kroz nekoliko godina potpuno ukinuti mirovine, razmišljate li o starosti??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare