To je to što me zanima!

GALERIJA Saborska zastupnica otkrila je tetovažu. Na raspravu došla u plavobijeloj kombinaciji

U prosincu je Opačak Bilić u nešto opuštenijem izdanju bila na trećem koncertu srpske pop-folk pjevačice Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni...
Vidi originalni članak

Nezavisna saborska zastupnica Marina Opačak Bilić (34) došla je danas na 21. sjednicu Hrvatskoga sabora u Zagrebu. Sjednica se nastavila raspravom o Konačnom prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Kaznenog zakona. Marina je privukla pažnju elegantnim odijelom, a na nozi joj se isticala tetovaža škorpiona. 

Upravo je škorpion i njezin znak u horoskopu. Uz tamnoplavo odijelo s bijelim detaljima, političarka iz Slavonskog Broda kombinirala je torbu i štikle u bijeloj boji. 

Zastupnica je 11. siječnja 2023. prestala biti članicom stranke Socijaldemokrati te je nastavila obnašati zastupničku dužnost kao nezavisna zastupnica.

Na službenoj stranici Sabora, navodi se koje su Marinine dužnosti u saboru.

ČITANJE LEX AP Grmoja Reineru: Vi podržavate korupciju, Reiner: Vi ste lopov dokazani, što mi imate pričati?

Slavonka je članica Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu i članica Odbora za Hrvate izvan Republike Hrvatske. 

U prosincu je Opačak Bilić u nešto opuštenijem izdanju bila na trećem koncertu srpske pop-folk pjevačice Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • knezevic.kristijan 08.03.2024.

    Dobra fora, moramo imati i malo zabave u Saboru. Neka ljudi puste malo masti na volju, neka se inspiriraju tetovazom umjesto uvijek istim dosadnim odijevanjem. Mozda bi sve bile ucinkovitije tockice da su malo sarenije!

  • zutizgzg 06.03.2024.

    Dobraaaaa

  • Ante Portas 06.03.2024.

    Da je vise takvih zena na vlasti, Hrvatska bi odavno bila Svicarska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare