To je to što me zanima!

'Marinko i Igor krenuli su po borovnice i poginuli u kombiju'

Igor je s obitelji živio u prigradskom virovitičkom naselju Podgorje. Prije odlaska je poljubio djecu. Veselio se sadnji borovnica jer je time htio popraviti kućni budžet, kažu poznanici dvojice prijatelja
Vidi originalni članak

Marinko je nešto prije podneva sjeo u kombi i s dugogodišnjim prijateljem Igorom otišao u Zagreb, pa zatim Čakovec. Išli su po zemlju i sadnice borovnica koje je Igor trebao posaditi. Sad ih obojice nema, kazala nam je drhtavim glasom Nada, Marinkova (37) majka, dok su joj niz lice tekle suze.

Marinko i Igor su sat vremena kasnije poginuli u stravičnoj nesreći na cesti na izlasku iz Đurđevca prema Šemovcima. - Toliko je još stvari bilo pred njima - kazali su nam njihovi prijatelji. Iza Igora ostali su supruga i dvije kćeri dok je Marinko bio neoženjen. Živio je s roditeljima na svom OPG-u uzgajao povrće. Svi govore da je bio izuzetno vrijedan i svima na usluzi.

- Igor je s obitelji živio u prigradskom virovitičkom naselju Podgorje. Prije odlaska je poljubio djecu. Veselio se sadnji borovnica jer je time htio popraviti kućni budžet  - kažu prijatelji. Pogreb dvojice prijatelja bit će u srijedu u Bušetini i Virovitici.

U direktnom sudaru teretnog vozila i Komarovog kombija,  Igor i Marinko su poginuli, dok je 20-godišnji vozač kamiona kutinskih registracija lakše ozlijeđen. Policija je utvrdila kako je njihov kombi zbog neprilagođene brzine i skliske ceste od kiše prešao na suprotnu traku i direktno se sudario s kamionom.

Poznanici dvojice stradalih govore kako je nesreći vjerojatno kumovao i jak vjetar, koji je puhao u trenutku nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • POTPEC 27.10.2017.

    A šta reči. NIŠTA. Obitelji sućut, a njima laka zemlja. Svaki dan čitamo o nesrećama i poginulima. Do kada?? Ima li policija ovlasti da malo više kontrolira ceste, a naročito vozače kamiona i autobusa i njihove tahografe, jer oni najviše prave prekršaja na cesti, a i dosta puta učestvuju u nesrećama svojom brzom vožnjom. Sudstvo je poseban problem kod nas. Kazne kako kome i kako kad.

  • tutek 26.10.2017.

    Zašto imam dojam vozači kombija i dostavnih vozila imaju najjače aute? U stvarnosti kombiji su sporiji i nestabilniji od prosječnog automobila a uvijek voze brže od (razumne) većine. To stiskanje gasa kad tad dovede do nesreće.

  • Rafy_1 25.10.2017.

    tugaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare