To je to što me zanima!

Marinu Kraljević Gudelj optužili za krivotvorenje diplome FF-a

Protiv Marine Kraljević Gudelj (41) ODO u Zagrebu podiglo je optužnicu koja je tereti da je pribavila krivotvorenu diplomu profesora engleskog jezika i književnosti
Vidi originalni članak

ODO u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Marine Kraljević Gudelj (41) zbog krivotvorenja isprave.

Terete je da je od zasad nepoznate osobe pribavila krivotvorenu diplomu profesora engleskog jezika i književnosti i etnologije Filozofskog fakulteta u Zagrebu koju je, u razdoblju od kolovoza 2005. do kraja studenog 2011. u Splitu i Zagrebu, iskoristila prilikom zapošljavanja u MUP te prilikom raspoređivanja na druga radna mjesta unutar MUP-a za koja je potrebna visoka stručna sprema. 

U autentičnost diplome posumnjalo se u studenom 2011. kada je okrivljenica zatražila premještaj unutar istog Ministarstva pozvavši se na tu diplomu.


Idi na 24sata

Komentari 64

  • helo kity 26.07.2013.

    jao a na TV-u sva bitna s nekim čudnim naglaskom kao da je predsjednica tajne službe a sad manja od makova zrna. tako i treba svima koji su kupili diplome.Sreco samo ti sjedi 5 godina i uci ko budala od jutra do sutra a i kad završiš taj faks si samo običan čovjek kao i onaj tko nije.tako da Marinice oni o kojima si ti pricala na TV sad postajes i sama predmet policijske istrage :)

  • giustizia 26.07.2013.

    A da provjerimo tko od visokih vojnih casnika ima zavrsenu vojnu akademiju !? Dakle, ne tko ima neku VSS (i to jos "poklonjenu"), ve ctko ima VOJNU AKADEMIJU !!! Ova je bila (odnosno je) glasnogovornica....i ne moze napraviti ne znam kakovu stetu svojom nestrucnoscu. Bojnik, pukovnik ili general....komanduje i raspolaze zivotima stotina ljudi...

  • reley 26.07.2013.

    Ima lažnjaka koji su sa završenom diplomom završili u mirovini u nekim Zagrebačkim firmama.Primali na temelju lažnjaka veliku plaću,a sada na temelju toga i visoku mirovinu.Nakon što su ih jedan dio otkrili naplatili im kazne ali mirovine su i dalje ostale iste.Oni koji su bili bolji još rade. I što je tu čudno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare