To je to što me zanima!

Markač dobiva pojačanje, timu će pomoći i britanski odvjetnik

Markačev branitelj Goran Mikuličić potvrdio je za Jutarnji list kako su u pregovorima s jednim britanskim odvjetnikom. Nije htio otkriti ime dok razgovore ne privedu kraju
Vidi originalni članak

Odvjetničkom timu generala Mladena Markača pridružit će se pojačanje iz Velike Britanije. Markačev branitelj Goran Mikuličić potvrdio je za Jutarnji list kako su u pregovorima s jednim britanskim odvjetnikom. Nije želio otkriti ime dok razgovore ne privedu kraju. U posjetu generalu nedavno je bio Josip Klem, predsjednik Udruge specijalaca RH, koji je također potvrdio te informacije. Rekao je da će za desetak dana biti sve dogovoreno i tada će biti poznat cijeli tim.

Kako što smo već pisali u petak, odvjetničkom timu generala Ante Gotovine pridružio se švicarski odvjetnik Guénaël Mettraux, koji je oslobodio Ljubu Boškoskog i Sefera Halilovića. Mikulučić je kazao da je Mettraux iskusan te kako će od njegova angažmana imati koristi i Markačeva obrana. 

>>> Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DRITO_KONJ 15.05.2011.

    Stari moj dok neces imat cash kao oslobodjeni general zaboravi slobodu! U potpisu: Sesvetska brigada,Dubrovnik I zaledje.

  • Camil_1 14.05.2011.

    Englez ga brani to ti je još 10g.

  • IP95 14.05.2011.

    Sritno Generalima ! "Blago progonjenima zbog pravednosti,njihovo je kraljevstvo Božje"

Komentiraj...
Vidi sve komentare