To je to što me zanima!

Markač je lovio s Lucićem i diplomatima u Gašincima?

General Mladen Markač nije samo na Bilogori prekršio uvjete Haaškog suda. Bio je, navodno, i u elitnom lovu sa šefom HV-a Josipom Lucićem
Vidi originalni članak

General Mladen Markač navodno nije samo na Bilogori prekršio uvjete Haaškog suda. Kako piše Slobodna Dalmacija, bio je i na počasnom lovačkom okupljanju za vojno-diplomatske predstavnike, koje je ove godine organizirano oko 16. prosinca. Tako je Markač, navodno na poziv Josipa Lucića, načelnika Glavnog stožera HV-a, sudjelovao u lovu po đakovačkim šumama koje okružuju vojni poligon Gašinci. Ta informacija navodno potječe iz haaških krugova.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • anti-gardy 03.01.2008.

    Ako ćemo o poštenju tog Markača,obraćam se vama koji ga branite kao velikog domoljuba, onda on prvi nije pošten jer je zbog svoje sebičnosti napravio ogromnu štetu drugim HRVATSKIM generalima na Haaškom sudu i osramotio je svoju vladu.

  • lobotomix 03.01.2008.

    za koga su se borili ti generali ako ne poštuju zakone hrvatske države? zašto da ih mi poštujemo onda? nitko se ne dodvorava eu prdonjama više od dragog vam hdz-a, a zakoni vrijede za sve jednako, pa tako i za generale i za političare. koliko poštuje ovu državu i njenu vlast markač je pokazao svojom arogancijom da izađe iz kućnog pritvora te i bahatost da se naslikava. prava žrtva je glasnogovornik koji je ispunio svoju građansku dužnost i pokazao tko krši zakone. kennedy je davno rekao: ne pitaj što država može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za državu. to je patriotizam. @gardy nego bi ti trebao pisati tekstove, a ni pravopis ne znaš. bogami niti zakone. zadrži svoje demokratsko pravo i ne vrijeđaj ljude skrivajući se. svi oni rade svoj posao.

  • gardy 03.01.2008.

    bolje da pišete kako ste glupavi što ste danas pisali da je uhićen pedofil hdz ovac i član gr poglavarstva u benkovcu a poslje ste vidjeli da to nije taj ...bit če milionske odštete koju će platiti retardirani novinari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare