To je to što me zanima!

Marko Rakar zbog dugova ipak neće ići na Pantovčak

Ivo Josipović je još prije početka kampanje znao za Rakarove dugove, ali ga je ipak angažirao i nagovarao da dođe s njim u Ured predsjednika
Vidi originalni članak

Marko Rakar ipak neće biti zamjenik predstojnika Ureda predsjednika. Otkriveno je kako je zbog propasti tvrtke državi ostao dužan nešto više od milijun kuna poreza i doprinosa. Josipović je još prije početka kampanje znao za Rakarove dugove, ali ga je ipak angažirao i nagovarao da dođe s njim u Ured predsjednika, prenosi Večernji list. Nakon što je priča izbila na vidjelo, Josipović ga se odrekao iako je Rakar najvećim dijelom vratio dugove tvrtke Prius.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nicijisin49 18.02.2010.

    Kazu da pocetak otkriva covjeka i upravo ovaj potez potvrdjuje da ce novi predsjednik ostati dosljedan svojim principima zbog cega su mu i gradjani dali povjerenje na izborima.

  • jakuza 18.02.2010.

    Pa mi jadnici da dugujemo državi 1000 kn poreza zablokirali bi nam sve živo, iskopćali struju i što sve ne a ovaj duguje ono što ja zaradim za 30 godina i zamalo na Pantovčak da ljepo društvo nam novi predsjednik okuplja koliko li je tek Rakar skrio vjerojatno je stručnjak za neprikazivanje poreza pa im je potreban , svi su isti bojim se.

  • olnada 18.02.2010.

    @lordprotector-necemo,necemo!Zvati cemo ga Gdine Predsjednice!Vrijeme ce uostalom pokazati

Komentiraj...
Vidi sve komentare