To je to što me zanima!

'Marlon Brando me optužio da lažem o stavu Zlate Đurđević, pa da otklonimo svaku dilemu..'

U objavi na Facebooku predsjednik Sabora priložio je i poveznicu na intervju Zlate Đurđević iz 2014. godine pod naslovom "Vrhovni sud u slučajevima Perkovića i Mustača nije poštovao Ustav"
Vidi originalni članak

Marlon Brando me optužio da laže o stavu Zlate Đurđević oko izručenja Perkovića i Mustača. Pa da otklonimo svaku dilemu, prilažem poveznicu na intervju Zlate Đurđević Novom listu iz 2014. godine novinaru Draženu Ciglenečkom pod naslovom "Vrhovni sud u slučajevima Perkovića i Mustača nije poštovao Ustav", objavio je predsjedni Sabora Gordan Jandroković na Facebooku. 

U objavi je Jandroković priložio i poveznicu na intervju na koji se poziva. 

O PROBLEMU N1 TELEVIZIJE Milanoviću 'pobjegla' psovka: 'Ne znam tko nas gleda, je*ote. Televizor su mi spojili na stablo'

Podsjetimo, Milanović je premijera Andreja Plenkovića, čelnika SDSS-a Milorada Pupovca i Gordana Jandrokovića, usporedio s karakteristikama iz naslova špageti-vesterna "Ružni, prljavi, zli". Zli je ispao Jandroković, a Milanović i to zbog izjave da je protiv Zlate Đurđević kao šefice Vrhovnog suda, jer je ona bila protiv izručenja ljudi odgovornih za ubojstvo Đurekovića.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zvorano 01.04.2021.

    Njonjo pa ti si bio "alpinist" svima do sada. Ja dižem spomenik tvojoj supruzi jer te trpi. Da moja žena zna da je u braku sa takvim bezkičmenjakom, varalicom i slabićem dobio bih razvod odmah!

  • Shadow123 31.03.2021.

    Ima samo 200 likeova na post .... hahahaha ... koje susramlje 😂🤣

  • Jožek121 31.03.2021.

    Njonjo ne kenjaj sav smrdiš kao i tvoj gazda plenko - mon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare