To je to što me zanima!

Marokanac je na Rabu slupao svoj skupocjeni Aston Martin

Uključivao se u promet sa sporedne ceste i nije propustio kombi kojim je upravljao Rabljanin (47). Zabio se u njega, okrenuo se na cesti i udario u kameni zid
Vidi originalni članak

Mladi bračni par iz Maroka posjetio je otok Rab. Na odmor su stigli luksuznim Aston Martinom vrijednim oko milijun kuna. U mjestu Palit vozač (28) je u ponedjeljak skrivio prometnu nesreću. Uključivao se u promet sa sporedne ceste i nije propustio kombi kojim je upravljao Rabljanin (47). Zabio se u njega, okrenuo se na cesti i udario u kameni zid ispred obiteljske kuće. Nitko nije ozlijeđen, a šteta se procjenjuje na 30-ak tisuća kuna.

- Vozili su se po otoku cijeli dan. Njihov skupocjeni auto teško je bilo ne primijetiti. Marokanac je bio pribran i smireno je pričekao policiju - rekao je očevidac Ivica Šubić (34) iz Kampora.    

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mtkmati 29.06.2011.

    šteta na kombiju 30 tisuća kuna, na autu još nisu uspili procjenit...

  • Ragusino 29.06.2011.

    Eeeeh,sto ce mu jadniku bez igdje icega nauditi ova nesreca,tip je pun ko tanker,j... ga se..Ako nije bio naduvan njegovom "domacom robom",onda ne razumijem kako se moze dogoditi ovakva cudnovatost...a,da,nije ovaj Rabljanin bio pod kakvim "gasom"???

  • danirijeka 28.06.2011.

    Marokanac je bio pribran i smireno je pričekao policiju bio bi i ja kad bi imao toliko para i jos 4 aston martina i bogzna cega doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare