To je to što me zanima!

Marokancima 9 i pol godina zatvora za silovanje cure (19)

Jouad G. (24), Khalid B. (29) i Amin A. (21) su napali djevojku (19) u Paromlinskoj u Zagrebu. Natjerali su je na oralni seks i na kraju su sva trojica ejakulirala po njoj
Vidi originalni članak

Jouad G. (24), Khalid B. (29) i Amin A. (21) 11. rujna 2013., oko ponoći, prišli su djevojci (19) koja je s prijateljem čekala autobus, kod bivše Zagrebačke banke u Paromlinskoj u Zagrebu. 

Jouad ju je zamolio da pođe s njim kako bi je nešto pitao. Kada su se izmaknuli ponudio joj je da odu do hotela Porin u Dugavama, gdje su smješteni tražitelji azila, kako bi se drogirali. Kada ga je odbila izvadio je nož i rekao: "Let's play", te je nožem zarezao remen na njezinim hlačama. Preplašena djevojka je zaplakala i zatražila da je pusti, a Jouad joj je odgovorio kako želi seks, da želi analni seks te joj je skinuo traperice i gaće do koljena

Kada je pokušala povući gaće gore uhvatio ju je za kosu tražeći da ga oralno zadovolji. Khalid B. i Amin A. prišli su im masturbirajući, a Jouad ju je natjerao da klekne i ugurao joj spolovilo u usta. Potom su to učinila i druga dvojica da bi na kraju sva trojica ejakulirala po njoj.

Sutkinja Županijskog suda u Zagrebu nepravomoćno ih je osudila na 9,5 godina zatvora. Jouad je dobio 3,5, a Khalid i Amin po tri godine. U kaznu im se računa vrijeme provedeno u pritvoru, a iza rešetaka su od 13. rujna 2013.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • svisteviGOJI 27.12.2014.

    Eto nam Europska unija, liberalizam i multikulturizam. Ovog će biti svaki dan ukoliko im vrata otvore kao Šveđani.

  • Miške 03.11.2014.

    I kad odsluže polovicu, gdje sa njima ? Nije izgovorila kaznu protjerivanja iz RH. U drugim zemljama, odmah izgon.

  • 02.11.2014.

    zatvor, trajni izgon i javno bicevanje . Takve bi trebalo svazat na stup srama

Komentiraj...
Vidi sve komentare