To je to što me zanima!

Maršal kakvog ne znate: Saša otkrila Titovu nježnu stranu...

Na fotografijama Tito grli i ljubi svoju unuku ozarenog lica. Josip Broz najviše se volio igrati s unukom Sašom, koju je zvao ‘dedina didica’, jer je ona njega u djetinjstvu zvala ‘dida’
Vidi originalni članak

Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita na društvenim mrežama objavila je rijetke obiteljske fotografije i pokazala drugu stranu doživotnog predsjednika SFRJ. 

Na fotografijama Tito grli i ljubi svoju unuku ozarenog lica. Josip Broz najviše se volio igrati s unukom Sašom, koju je zvao ‘dedina didica’, jer je ona njega u djetinjstvu zvala ‘dida’. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 794

  • Brunini2 09.03.2017.

    To me je uvijek fasciniralo kako osoba koja može potezom pera unesrećiti tisuće, s druge strane može figurirati kao normalan obiteljski čovjek. Na jednu stranu vage stavite ove lijepe slike a na drugu užase Hude jame i jednostavno ti nije jasno.

  • 08.03.2017.

    Baš me zanima koji je to narod i koje su to države čije vođe i čiji narod nije činio strašne zločine. Nema tih država i naroda koji nisu sudjelovali u teškim zločinima.

  • TheVenusProject 08.03.2017.

    Cajgeri, čobani i kozoj.... su se uvrijedili i obrisali komentare koji im se ne sviđaju...hahaha...joj kak mi je drago, pojma nemate koliko ste mi uljepšali dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare