To je to što me zanima!

Martina Dalić je uvjerena: 'U Konzumu neće biti otpuštanja'

Ministarica gospodarstva i potpredsjednica Vlade kazala je kako će Vladin izvanredni povjerenik Ante Ramljak učiniti sve kako bi se višak radnika prebacio u trgovine Konzuma koje ostaju raditi
Vidi originalni članak

U subotu je istekao rok do kada su se trebali znati detalji o 480 milijuna eura novog kredita za posrnuli Agrokor. Neizvjesno je hoće li u tome sudjelovati i ruske banke ili će na kraju cijeli iznos pokriti američki fond Knighthead i Zagrebačka banka.

No što je sigurno je da će biti zatvaranja poslovnica Konzuma i to njih stotinjak, a unatoč zabrinutosti sindikata, ministrica gospodarastva Martina Dalić u intervjuu za HRT poručila je kako neće biti otpuštanja, prenosi N1.

Dodala je kako će Vladin izvanredni povjerenik Ante Ramljak učiniti sve kako bi se višak radnika prebacio u trgovine Konzuma koje ostaju raditi. Izrazila je i zadovoljstvo dosada učinjenom rekonstrukcijom Agrokora.

- Europska unija i dalje nam otvara prilike, no o Hrvatskoj ovisi hoće li ih znati u cijelosti iskoristiti. Izvoz je posljedica prilika koje je pružilo zajedničko tržište. Treba iskoristiti priliku koju pružaju europska sredstva, ali i politčku stabilnost koju smo stvorili - komentirala je Dalić. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Puta Madre 02.07.2017.

    I ja sam bio uvjeren u doobar živor u RH pa gladujem.

  • Voltaire_ 02.07.2017.

    Gospodjo ? Dalicka !! Imate li vi ialo karaktera i majcinskih osjecaja ? Opet proturate , obecanje ludome radovanje. Sramite se ):

  • KOKKYCH 02.07.2017.

    Jeki to ista ona Martina koja je nakon svog mandata ministrice financija ostavila deficit od 25 milijardi kuna ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare