To je to što me zanima!

Martina Dalić: Nećemo se više zaduživati do kraja ove godine

Ministrica financija odgovorila je na kritike rekavši kako je bitno da rasta ima i da se nada da će se nastaviti te je dodala da se Hrvatska neće zaduživati do kraja godine
Vidi originalni članak

Dužnosnici Svjetske banke rekli su kako su razočarani gospodarskim rastom u Hrvatskoj koji bi sljedeće godine trebao biti manji od dva posto što će loše utjecati na zapošljavanje, a problem je i proračunski deficit te manjak konkurentnosti. Ministrica financija odgovorila je na kritike rekavši kako je bitno da rasta ima i da se nada da će se nastaviti te je dodala da se Hrvatska više neće zaduživati do kraja godine. Martina Dalić sudjelovala je na jesenskom zasjedanju Međunarodnog monetarnog fonda i Svjetske banke u Washingtonu te je za HRT rekla da okruženje oko nas nije povoljno te da se ponovno pojavljuju procjene da bi europsko gospodarstvo moglo potonuti u krizu.

- A mi smo naravno i dio toga okruženja i zbog toga je još i važnije da su trendovi koje bilježimo u ovoj godini pozitivni, rekla je Dalić. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ivan321 26.09.2011.

    šteta, al' dobro nadoknadit ćemo to iduće godine

  • EraserzgTomica 26.09.2011.

    "Vlada je pred izbore odlučila krenuti u ubrzano darivanje, pa su tako danas razveselili brojne umirovljenike, umirovljene pripadnike Oružanih snaga, te branitelje kojima je ponuđen otkup stanova po povoljnim uvjetima"...BAS KRASNO A JA SE SAD PITAM KAJ JE S NAMA RADNICKOM KLASOM IZMEDJU 20-30 GODINA KOJI NISMO MOGLI BITI BRANITELJI PREMLADI ZA UMIROVLJENIKE A MORAMO ZARADITI ZA VAS ....... NAMA NE TREBA NISTA DAJTE NAM POSAO A VI SE SAMO DARIVAJTE I ISKORISTAVAJTE POVLASTICE... prikaži sve

  • vilim 26.09.2011.

    Dalička ima sreću što do sada poradi zaduženja nije završila u rukama bivšeg pohotljivog šefa MMF-a Strauss-Khana, jer ju tada nebi spasili ni Kalinićevi specijalci Civilne zaštite, i kako sama kaže do kraja godine više se neće zaduživati, a osobito nakon 4. prosinca kada bude pometena s političke scene !!!.

Komentiraj...
Vidi sve komentare