To je to što me zanima!

Martina je nestala nakon jednog poziva usred noći

Martina Horvat (28) otišla je od kuće u subotu. S dečkom Sašom živi u Zagrebu. Njen nestanak prijavio je brat Boris policiji u Vukovaru gdje živi
Vidi originalni članak

Posljednji ju je u subotu 13. ožujka vidio njen dečko Saša Leskovčanin, s kojim živi na Laništu. S prijateljicom i susjedom Danijelom P. dogovorila se na večer gledati filmove. No poslijepodne je izašla iz stana i od tada joj se gubi svaki trag, ispričao nam je Boris Horvat, brat netragom nestale Martine.
Martina Horvat (28) visoka je 185 cm i ima 52 kg. Nekada je, kaže brat, radila kao model, nosila je revije s Tamarom Roglić. Sada nije siguran za koga radi, zna da se bavi prodajom karata za kazališne predstave na internetu. Kaže da poznaje puno utjecajnih, poznatih ljudi i da se s njima druži. O nestanku ga je obavijestio njezin dečko Saša.
- Nazvao me u ponedjeljak i pitao znam li gdje je. Tvrdi da se nisu posvađali, osim u noći na subotu. Oko četiri ujutro zvonio joj je mobitel, no javio se Saša. Rekao mi je da je netko na ekavici tražio Martinu, ali je Saša prekinuo liniju. Saša je u međuvremenu iselio iz stana - prepričao je Boris, koji živi u Vukovaru, pa je nestanak sestre sa zagrebačkog Laništa prijavio u PP Vukovar. Policija još nije pronašla nestalu Martinu. U PU vukovarsko-srijemskoj kažu da ju je zagrebačka policija tražila i razgovarala sa susjedima, koji su je navodno u utorak vidjeli u blizini stana kako šeće psa.
- Kakav pas i tko su ti susjedi?! Njen pas je kod mene već tri mjeseca. Zašto policija nije razgovarala s njenim dečkom i prijateljicom koji su je posljednji vidjeli?! - ljut je na policiju brat Boris. Kaže da je policija aljkavo radi svoj posao, a on ne zna ni je li mu sestra živa.

SPOMINJALA POSAO S JAHTAMA I OTIŠLA SAMO S LAPTOPOM
Martinini prijatelji na Facebooku pokušavaju doznati što joj se dogodilo i nije li je možda netko vidio ovih dana. U subotu je iz stana, kaže njen brat, otišla s laptopom, stickom i mobitelom, koji je isključen. Spominjala mu je neki posao s jahtama, ali je uvjeren da ne bi otputovala bez riječi. Prijatelji i rodbina je mole da im se javi ako je živa i zdrava.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Ivana_Osk 18.03.2010.

    marcelina ovdje se ne govori o anoreksiji i bulimiji,cura je nestala :S

  • sudacx 18.03.2010.

    daj Boze da je sve pet........ al kako je u ovoj drzavi... prepisujemo kao cudo!

  • karter 18.03.2010.

    Ako ju nađu, dajte ju prvo nahranite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare