To je to što me zanima!

Masakr u New Yorku: Krenuo je u pljačku pa je pobio 4 ljudi

Muškarac je namjeravao opljačkati ljekarnu na Long Islandu te je ubio sve koje je zatekao unutra. Policija istražuje slučaj, a kažu kako je poginulo četvero ljudi
Vidi originalni članak

Naoružani muškarac uletio je u nedjelju ujutro u ljekarnu na Long Islandu te je upucao sve koji su bili unutra. Lokalna policija je izvijestila kako je poginulo četvero ljudi. Kažu i kako se prema dokazima čini da je muškarac namjeravao opljačkati ljekarnu, ali mu nije sve 'išlo po planu'. 

Incident je bio u ljekarni, koju vodi jedna obitelj, a informacije o pucnjavi je policiji dojavio čovjek koji se našao u tom trenutku na parkiralištu ispred, javlja Fox News. Policija je izvijestila kako je muškarac upucao djelatnike ljekarne, Raymonda Fergusona (45) te Jennifer Mejiu (17) i Bryona Sheffielda (71) te Jamie Tacettu (33), koji su u tom trenutku bili u ljekarni. 

- Ne znam što je zapravo bilo. Ona je u četvrtak trebala maturirati - kazao je šokirano Rene Mejia, otac ubijene Jennifer. 

Policija za sada nije uhitila nikoga za koga sumnjaju da je imao ikakve veze s pucnjavom, a ubojica je pobjegao odmah nakon pucnjave. Lokalni stanovnici su bili šokirani, a nadaju se kako su u ljekarni postavljene nadzorne kamere te kako će ubrzo uhvatiti ubojicu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 20.06.2011.

    Neki crackhead ziher,kad im treba za drogu nebiraju nacine kako doci do para,ubiju te zbog 20 kn

  • DejanBrankovic 20.06.2011.

    Lista ne pocinje sa NY state .....Lista ide ovako .....1. Washington, D.C. 2. Massachusetts 3. Hawaii 4. New Jersey 5. New York 6. Connecticut 7. Maryland 8. Illinois 9. Rhode Island 10. Michigan

  • Jimmy 20.06.2011.

    New York i New Jersey imaju najgore zakone o nošenju prikrivenog oružja, zato se dešavaju takve stvari. U drugim državama bi dobio metak najkasnije nakon prvog ubojstva i spasili bi živote.

Komentiraj...
Vidi sve komentare