To je to što me zanima!

Maskirani dvojac iz pošte ukrao oko 20 tisuća kuna

Visoki mršavi mladić s nižim partnerom oko podne je upao u poštu u Sv. Ivanu Žabnom. Zaprijetili su pištoljem. Pretpostavlja se da su ukrali 20.000 kn
Vidi originalni članak

Dvojica naoružanih pljačkaša opljačkali su oko podne poslovnicu Hrvatske pošte u Svetom Ivanu Žabnu. Pljačkaši s tamnim šeširima i sunčanim naočalama, zaprijetili su pištoljima radnicima. Po riječima načelnika policijske postaje u Križevcima Abela Cara, riječ je o visokom i mršavom mladiću i nižoj partneru jače građe srednjih godina. Neslužbeno doznajemo da je u pošti bilo naguravanja između pljačkaša i djelatnika te da je pljačkaš jednom od zaposlenika prislonio pištolj na čelo i zatražio novac. Pljačkaši su pobjegli trčeći do parka u blizini Osnovne škole Grigora Viteza, gdje su parkirali automobil, a zatim su se odvezli najvjerojatnije prema Bjelovaru. Službenici Hrvatske pošte nisu ozlijeđeni, a pretpostavlja se da su pljaškači odnijeli oko 20 tisuća kuna. Kako smo doznali od radnika pošte Kristijana Kovačeca koji je u poslovnicu ušao tijekom pljačke muškarci su njega i njegovu sestru Klaudiju, koja također radi u poslovnici, pištoljima natjerali da sjednu na pod i odnijeli plijen:
- Sve je trajalo jako kratko, nisu nas vezali i nisu bili nasilni prema nama, a kad su završili pješice su se udaljili iz pošte.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • drug Tito_1 28.07.2009.

    da postoje prave kazne za to toga ne bi bilo.

  • riltek 28.07.2009.

    bit će toga još i više.... idemo dalje

  • dusansk 28.07.2009.

    u pošti više nema mnogo love...ne isplati se....sića...

Komentiraj...
Vidi sve komentare