To je to što me zanima!

Maskirani napadač opljačkao je Poštu u riječkoj Radićevoj ulici

Napadač je zaprijetio dvjema zaposlenicama zatraživši da mu predaju sav novac.U strahu da im ne učini zlo ili ozlijedi, one su to i učinile. Za sada nije poznat iznos opljačkanog novca
Vidi originalni članak

Maskirani, naoružani muškarac nešto iza 19 sati opljačkao je poštu u Radićevoj ulici u Rijeci. Napadač je zaprijetio dvjema zaposlenicama zatraživši da mu predaju sav novac.U strahu da im ne učini zlo ili ozlijedi, one su to i učinile, predale su mu novac, a on s plijenom pobjegao.

Obavijestile su policiju koja je pokrenula potragu za pljačkašem . Za sada nije poznat iznos opljačkanog novca, srećom, nitko nije nastradao, javlja Novi list.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • barbaboro 15.11.2017.

    Navodno da je danas, dan nakon pljačke u ovoj pošti priređena skromna zakuska i proslava. Naime, ova pošta se opljačka svako malo. Mislim da je ovo jučer bio jubilarni 25-i puta...., pa je stoga upriličena skromna proslava.

  • hipron 15.11.2017.

    Ne vjerujem,,,,Sanader je rekao da u HR nitko nikada ništa nije ukrao

  • super654 15.11.2017.

    Mojo i haso opljačkali poštu, uzeli svatko po jednu vreču i gas svatko na svoju stranu. Sertnu se nakon par godina.... Haso prica kako je kupio jahtu izgradio vilu, a ma to slegne ramenima i kaže, ja sam pola racuna poplatio i još mi pola ostalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare