To je to što me zanima!

Masturbirao pred djevojčicama i ispitivao ih: 'Jesi vidjela ovo?'

Osuđeni egzibicionist masturbirati u automobilu parkiranom u blizini škola počeo je još 2012. Djevojčice bi dočekivao sjedeći u automobilu spušenih hlača i donjeg rublja i masturbirao gledajući ih
Vidi originalni članak

Županijski sud u Vukovaru potvrdio je presudu osiječkog Općinskog suda 35-godišnjaku s područja Vukovara te ga pravomoćno osudio na dvije godine i četiri mjeseca zatvora zbog masturbiranja pred 10 djevojčica mlađih od 15 godina.

Muškarac je pohotu zadovoljvao na području Bilja, Višnjevca, Tenje, Vukovara i Nuštra. Kazna mu je objedinjena za deset kaznenih djela za koje je za svako dobio tri mjeseca zatvora. Pola kazne odslužit će u zatvoru, a drugu polovicu neće izvršiti ukoliko u roku od pet godina ne ponovi kazneno djelo. 

Osuđeni egzibicionist masturbirati u automobilu parkiranom u blizini škola počeo je još 2012. godine. Djevojčice bi dočekivao kada su se vraćale iz škole te, sjedeći u automobilu spušenih hlača i donjeg rublja, masturbirao gledajući ih. Djevojčice koje je maltretirao u siječnju 2013. godine tada su imale 11 i 14 godina. Isprva je negirao optužbe no neke su ga žrtve prepoznale.

Uhvaćen je i kako masturbira u automobilu u blizini škole u Višnjevcu, a nekim djevojčicama se pritom i obraćao. Jednu je pitao 'Jesi li vidjela ovo?', a druge je pitao za ulicu u kojoj se nalazi. Pritom je imao spušten prozor te su djeca mogla vidjeti kako masturbira, a on ih je uz to gledao, namigivao im i smiješio im se, piše Glas Slavonije.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • djomba64 09.12.2017.

    jel koga (koju) povrijedio, ako nije ---- ima i gorih primjera

  • StapickoKasika 07.12.2017.

    Preko Dunava doso.

  • mandrillost 07.12.2017.

    Nista i to je okej.Zasto osude?! Ako je biti gej okej,onda ni ovo nije bolest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare