To je to što me zanima!

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za ubojstvo Pukanića

Nije objavljeno koliki kaznu su dobili, ali u medijima su se pojavile spekualcije da im je ona smanjena za godinu dana. Prvostupanjskom presudom dobili su 16 godina
Vidi originalni članak

Na Vrhovnom sudu potvrđena je presuda Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju za ubojstvo Ive Pukanića u listopadu 2008. godine. 

Nije objavljeno koliku kaznu su dobili, a glasnogovornik suda priopćio je da će se to znati kada se odluka otpremi osuđenima, javlja HRT. Postoje spekulacije u medijima da su im kazne smanjene za po godinu dana. Oni su prvostupanjskom presudom Županijskog suda u Zagrebu osuđeni na po 16 godina zatvora.

Vrhovni sud zatražio je od prvostupanjskog da oduči o produljenju pritvora za trojicu preostalih optuženika, Roberta Matanića, Bojana Gudurića i Slobodana Đurovića. Nepravomoćnom presudom Matanić je dobio 33 godine zatvora, Gudurić 30, a Đurović 15 godina zatvora. 


Idi na 24sata

Komentari 11

  • Capafiori 27.04.2012.

    Počinitelji su nam poznati, kad na red dolaze naručitelji?

  • japanokinez 27.04.2012.

    Pukanića je smaknula ekipa koju je naručila crnogorska mafija, a naša politička mafija na čelu sa doktorom Sanaderom je sve platila i dogovorila sa Đukanovičem. Svi su umočeni i kad tad će sve izači na vidjelo.

  • No.1 26.04.2012.

    Sitna riba će biti osuđena i za par godina puštena ,a nalogodavci i dalje sjede u saboru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare