To je to što me zanima!

'Matea je otišla s društvom u Sisak. Mobitel joj je isključen'

Matea Mlinar iz Žažine je visoka 173 cm, ima crnu kosu i kestenjaste oči. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu majicu, crnu vestu, crnu jaknu i crne traper hlače
Vidi originalni članak

Matea Mlinar iz Žažine je 15. listopada otišla iz obiteljske kuće u Sisak i otad joj se gubi svaki trag.

Matea je visoka 173 cm, ima crnu kosu i kestenjaste oči. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu majicu, crnu vestu, crnu jaknu i crne traper hlače.

Mateina majka moli za pomoć u pronalasku svoje kćeri.

''Matea je nestala u nedjelju poslije podne. Ja sam u Njemačkoj, a ona je sa ocem kod kuće u Žažini. Bila je otišla u Sisak malo u grad s društvom. Trebala se vratiti kući u 20 sati s autobusom, međutim nije. Mi smo se čule oko 18:30 sati i rekla mi je da ide u 20 sati kući. Zadnji put je viđena s društvom u parku kod Kockice. Od tad je nema. Mobitel joj je isključen'', rekla je majka Snježana za Dnevnik.hr.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • AlenPetolas 20.10.2017.

    Upropastila si je mladi živod Današji roditelji dozvoljavaju djeci da rade šta god hoce nemaju današja djeca nikakav nazor ja dasam roditelj nedbi ja dozvolijo svome djetetu da se skita okolo bez nazora

  • milivojka 19.10.2017.

    Našli je živu i zdravu....to treba stvarno nalemati da nemože deset dana sjesti na guzicu. Sad im je to postalo IN jer znaju da smo mi roditelji osjetljivi i onda ajmo nestat pa da nas budale traže.

  • Volemtun 19.10.2017.

    U samostanu je ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare