To je to što me zanima!

Matić ne želi opet biti ministar: 'Nikada više, dao sam im dušu'

Ako na sljedećim parlamentarnim izborima pobijedi SDP, ministar branitelja Predrag Matić, kako je u petak izjavio u Vukovaru, ne bi htio biti na istoj toj poziciji
Vidi originalni članak

Ako na sljedećim parlamentarnim izborima pobijedi SDP, ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić, kako je u petak izjavio u Vukovaru, ne bi htio biti ministar branitelja, javlja Večernji list.

- Nikada više. Nikada više, to je sigurno. Dao sam im srce, dao sam im dušu. Javnost to ne mora znati, ali zbog rada s braniteljima imam i obiteljskih i zdravstvenih problema. Nikada više – rekao je Matić novinarima na Ovčari.

Neće dati ostavku zbog prosvjeda

Također je ponovio kako ne namjerava dati ostavku zbog prosvjeda dijela branitelja u Zagrebu te da je nesporazume, ako postoje, moguće rješavati jedino razgovorom. 

-Tri su načina, jedan je da me smijeni predsjednik Vlade, drugi da se prosvjednici malo strpe i dođe do izbora, a treći je, kada bih vidio da sam učinio nešto loše protiv branitelja, sam bih podnio ostavku -  rekao je Matić.

Najavio je i da će uskoro biti prezentirana provedba Zakona o pravima branitelja koji su saborski odbori prihvatili jednoglasno.

– Imamo zakon koji se provodi i koji ne daje nikome ništa manje niti nikome ništa više nego što je propisano, istaknuo je Matić. Novinare je zanimalo i bi li, nakon svih događaja, ponovno prihvatio dužnost ministra branitelja.

Bilo je to prije 16 godina

Na pitanje novinara je li 1998. godine s ministrom obrane Kotromanovićem  pjevao "Juru i Bobana", Matić je odgovorio kako je to bilo prije 16 godina pa se ne može sjetiti svih detalja.

- Ukoliko sam pjevao, vjerojatno jesam. U životu svakog čovjeka postoje trenuci na koje nije ponosan", rekao je i ocijenio da je iza te informacije "prepoznatljiv rukopis obavještajnog podzemlja -kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 386

  • mata iz inata 05.11.2014.

    Čitam komentare i pitam se Bože da li su Hrvati glupi kad ne vide i ne čuju, ili nemaju pameti

  • ona_koja_zna 03.11.2014.

    On ne želi više biti ministar, pa ne želimo ni mi!!!

  • liliana 03.11.2014.

    Nećeš imati ni priliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare