To je to što me zanima!

Matić poslao 300 kn ravnatelju koji je štitio učiteljicu u Klisu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Podsjetimo, ravnatelj OŠ Petar Kružić je pokušao zaštiti svoju kolegicu od napada bijesnog roditelja. Policija ga je privela u postaju gdje su mu dali kaznu od 283 kn
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Predrag Matić je ravnatelju osnovne škole u Klisu, Nevenu Tešiji, poslao 300 kuna da plati kaznu koju je dobio za kršenje javnog reda i mira. 

Podsjetimo, ravnatelj OŠ Petar Kružić je pokušao zaštiti svoju kolegicu od napada bijesnog roditelja. Policija ga je privela u postaju gdje su mu dali kaznu od 283 kune. 

Gostujući u HRT-ovoj Temi dana, Tešija je rekao da je ogorčen jer ni njega, a ni napadnutu učiteljicu nakon incidenta nije kontaktirao nitko iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Za razliku od njih, ministar Matić je uz 300 kuna poslao i pismo podrške.

-  Time je napravio veliku ljudsku gestu koju mu djelatnici i djeca škole u Klisu neće nikad zaboraviti. Ja mu zahvaljujem ovim putem, a i pismeno ću kad stignem  - rekao je ravnatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • tajnamoja 14.06.2013.

    Odlična simbolična gesta, zapitajmo se!

  • komwitch 14.06.2013.

    a to je sve kod nas normalno, kod mene se neka.. parkirala direkto na ulaz u zgradu i ja zvao policiju no dok su oni došli ona mene napade u MOM DVORIŠTU zašt sam zvao policiju kao nije joj jasno (toiiiing) i naravno i ja sam dobio kaznu 300 kuna jer sam joj reko da je plavuša ako nezna zašto pa sam se izvinio i plavušama jer uspoređujuć nju s njima sam uvredio plavuše tak da nema smisla zakon, treba kao ovca čekat da te neka budala izvređa i izmlati e onda si ti ok. aj nek i meni ministar pošalje tih 300 kn, hvala

  • Ivo Ivić 13.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare