To je to što me zanima!

Maturanti prepisivali, poništiti će ispite i kazniti nastavnike?

Na prepisivanje su posumnjali učitelji koji su ispravljali eseje. Oni su primijetili da su neki sadržajno skoro isti. U nekim esejima su bile prepisane rečenice iz priručnika
Vidi originalni članak

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja istražuje da li su maturanti u travnju u dvije hrvatske gimnazije prepisivali tijekom pisanja eseja, piše Jutarnji list

Ako se to pokaže točnim, eseje će poništiti, a nastavnike koji su dežurali u učionicama će sankcionirati. Na prepisivanje su posumnjali nastavnici koji su ispravljali eseje. Oni su naime primijetili kako su neki sadržajno skoro isti. U nekim esejima su pak bile prepisane rečenice iz priručnika. 

>>> Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 26

  • skorpy 19.05.2011.

    pazi ovo nastavnici koji su dežurali u učionici.znači njih nekoliko nije skužilo da gotovo pola na ispitu prepisuje što jedni od drugih što iz priručnika.pa stvarno ko je stavio te sljepce da nadziru ispit.sad kad je sve gotovo oni bi to poništavali.selljačine jedne muče djecu.

  • Nesvrstani_1 19.05.2011.

    Koji ne misle van Hrvatske i ne treba im škola. I tako će biti nezaposleni, dok oni koji se zaposle ići će preko veze, pa te za znanje nitko i ne pita.

  • suncokret9 19.05.2011.

    ...treba vratit sve na staro,kava državna matura,sto puta polagat jedno te isto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare