To je to što me zanima!

Maturantu (19) stalo srce usred nogometne utakmice

Banjolučanin Srđan Lojić (19) nekoliko puta je usred igre išao piti vodu. Sjeo je na klupicu za igrače i srušio se. Preminuo je ubrzo u bolnici
Vidi originalni članak

Maturantu Srđanu Lojiću (19) iz Banje Luke pozlilo je u utorak oko 20.30 sati na malonogometnom turniru u selu Gornja Lamovita kraj Prijedora, piše Dnevni avaz. Samo sat kasnije preminuo je u bolnici. Očevici kažu da je Lojić tijekom utakmice nekoliko puta napuštao teren. Pio je vodu i sjedio na klupi za rezerve, s koje se srušio na pod. U pomoć su mu odmah priskočili igrači koji su bili u blizini. Patologinja iz Opće bolnice u Prijedoru, Nikolina Balaban, smatra da mu je vjerojatno prestalo raditi srce.
- Nas sedam iz razreda godinama smo bili nerazdvojni. Srđan se nikad nije žalio na neke zdravstvene probleme. Bio je veseo i srdačan - rekao je šokirani Goran Pajić, razredni kolega iz banjolučke Opće gimnazije.
Prije nekoliko dana proslavili su završetak škole. Jučer su kolege obišli Srđanovu obitelj. Lojić je planirao studirati pravo ili kriminalistiku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • koka 30 20.05.2009.

    pretuzno.........mladi zivot tako rano ugasen........R.I.P.

  • alo_mačko 20.05.2009.

    tuzno, završiš sa školom i odeš odjednom...R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare