To je to što me zanima!

Mavrović: Moraju ispuniti obećanja dana seljacima

Mavrović kaže da njegov način prosvjedovanja nije sjedenja na traktoru već pregovaranje za stolom. Nada se da će se sve dobro završiti
Vidi originalni članak

Željko Mavrović, predsjednik Hrvatskog seljačkog saveza, podržava prosvjed seljaka. Vlada se mora držati svojih obećanja koje je dala seljacima, izjavio je u intervjuu za Novu TV.
- Obećanja visokih dužnosnika jedne Vlade ne mogu biti neispunjena. Ne možeš prekršiti ono što si obećao. Čobanković može pričati o zakonima, ali ovdje se radi i o dijelu moralnog prava - rekao je Mavrović. Dodao je kako njegov način prosvjedovanja nije sjedenja na traktoru već pregovaranje za stolom. Mavrović se nada da će se sve dobro završiti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Curious 07.03.2010.

    Nije mi jasno kako su seljačke udruge za svog predstavnika odabrale osobu koja je selo vidjela samo na slici a na svom imanju bila samo kada se slikala za TV.I sad se javlja.Ako si nekakav predstavnik tisuća ljudi koje su te izabrale onda stani zajedno s njima i bori se,nije valjda da se bojiš batina!

  • hrvatović 07.03.2010.

    eh, mavroviću! lako je tebi! tko bi se usudio tebe izigrati!

  • plavi cvijet 07.03.2010.

    Do kad bi to seljaci trebali sjediti za stolom i čekati? Što nisu dovoljno čekali? Vi imate svoje vlastite interese jer prodajete svoje proizvode Konzumu, a koliko vidim to nisu interesi seljaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare